Maminky, prosím vás, je to zubní kaz? K zubaři jdeme až za tři měsíce. Omlouvám se za anonym, ale obávám se, že by si zde na mě některé smlsly 😐
Je
Ano, je to kaz.
Ano, myslím že ano, dcera měla něco podobného
Je to kaz.
Ach jo, vždycky jsem se děsila, jestli někdy najdu dceři kaz. Přitom jsem na čištění zoubků fakt pes 😪 Máte zkušenost, jak to zubaři řeší? Naposledy u zubaře otevřela pusu pěkně, ale nevím nevím, jak by spolupracovala pri vrtání.
Záleží kolik je dceři let
@aneta3222 Tři a půl roku.
Ja synovi zuby drnu jeste nema 3 a kazy ma 🤷♀️🤯 na ko trolu otevrel pusu ale na reseni kousal. Dostali jsme za ukol vysvetlovat, ukazat na plasteline apod. Jinak dostanem zadanku na analgosedaci 🙈
Aha, tak to nevím dcera byla starší
@kkkt Děkuji a držím palce.
@leiladelly můžu se prosím zeptat? Syn má 4 roky a má na čtyřce předkaz(řekl mi to zubař a snad to tak je, je to dirka v zubu, ale není hnědá). Doporučil mi velmi dobře čistit kartáčkem a párátkem vždy vše dokonale odstranit. A také doporučil tablety zymaflour- nechci je synovi dávat dle prectenych recenzí. Jaký je tvůj názor? A když bych opravdu malé množství elmex gele nanesla na tu dirku, vadilo by to hodně? Před děkuji za radu
@fandysek_1 my dostali na predkaz gc tooth mousse
@fandysek_1 Nyní se dává přednost lokální fluoridaci (to je například Elmex gel, nebo GC Tooth Mouse atd.) před podáváním fluoridových tablet.
@leiladelly děkuji, objednám.
Dcerka má tři roky, čistíme poctivě a taky už má kaz na čtyrce. Musím jí objednat na ošetření. Prý někde dávají vypít takový oblbovák. Dítko je klidné jak panenka a zákrok si nepamatuje. Ta naše jinak spolupracovat totiž nebude.
@jancabr Tak o tom jsme jeste neslyšela. My jdeme nakonec už příští týden, tak jsem zvědava, jak to dopadne.
Řekla bych, že ano .😉 Spíš skoro určitě..