Hezké dopoledne holky,
Mám 7 měsíční dcerku, které není nějak moc dobře. Celý víkend mi proplakala a včera večer měla 38,5 (po ode. 38) spala celou noc. Od rána by jen spala, měla opět v 7 38,1 (po 37,6) a nyní má opět 38,6 (po 38,1). Furt by spinkala, chce být jen u mě na prsu, nechce se smát jak predtim a do toho knoura a pláče..
Volala jsem MUDr a zítra tam jdeme, prý je to asi viróza a že se uvidí.. nebo mě napadly třeba i zoubky? Ona už dva má a trpěla na teplotu i predtim, ale teď je ve stavu jako kdyby byla na ockovani. 😔 Nechci plasit, ale mám strach,aby byla v pořádku… co myslíte? Mate zkušenost? Děkuji Lucka😔
@marti89 jasně… snad to bude v pohodě, děkuji moc
Nemá v pusince vidět nateklý dásně? Že by se ty zoubky potvrdily..
@marti89 no má takovou větší bouli nahoře bělejsi, jenomže to mi přijde skoro všude 🙄😂 teď ji vyrostly dva dole, tak nevím
S největší pravděpodobností je to nějaká běžná dětská nemoc, do tří dnů se ti osype a pak už to bude dobrý. Hodně kojit, doplní tekutiny z teploty. Já osobně jsem s tímhle ani k doktorce nechodila, spíš tam ještě něco chytí, je ve stresu a td., ale pro klid duše...
Dost to zní jako nějaká šestá, pátá nebo nějaká taková nemoc. Je to opruz, ale obvykle se čtvrtý den objeví vyrážka a pátý den už je víceméně klid...
Může to být viróza ,zuby,angína ,močové cesty,6.nemoc nebo 5.nemoc.....bez vyšetření těžko říct.....
Dobrý večer. Tak my máme zrovna čerstvou zkušenost s roční dcerou, bohužel ne příliš dobrou. Začla špatně jíst, přidala se zvýšená teplota po 2 dny na večer. Třetí den už měla horečky 38,5 po odečtu, takže následují den jsme šli k doktorovi. Prý virová angína, nic na to není, že to odezní do 3 dnů. Horečky stále přetrvávaly, dcera nic nejdledla, jen se kojila, takže jsme opět vyrazili k doktorovi. Pořádná angína a CRP 160. Nasadil antibiotika, ale že by to ještě mohl byt zánět močových cest, že je to CRP hodně vysoké. Nicméně dceři ani po 2 dnech lépe nebylo, takže jsme jeli na pohotovost. CRP 180, takže nás rovnou hospitalizovali a po dalším vyšetření z toho k angíně byl ještě zánět ledvin ☹️ 4 dny strávené v nemocnici bohatě stačily, teď se doléčujeme doma. Takže za mě určitě nepodceňovat. Může to být banalita a nemusí.
@123veronika Děkuji moc všem. Zítra právě jdeme k MUDr a pokud se to nebude zdát, tak jí udělají i to CRP, takže budu moudřejší zítra. Moc mě to mrzí, chuděrka, tak ať se ji brzy uleví😔
Tak Vam držím palečky, ať je to jenom nějaká blbost 🙂 A děkujeme!!!
@123veronika byly jsme u MUDr a vůbec nic ji není, asi zoubky, má to nahoře trosku vyboulené, teploty klesly a tak snad dobrý, děkujeme 😍
Unavená je z horečky, chce to tulit tělo na tělo nahý a od cca 39 srážet (octový ponožky, studený zábal ruce a nohy, čípek,..) a hlídat tekutiny. Nejspíš to budou jen zoubky, umí nehezky pozlobit. Při vysokých teplotách může přijít v obraně těla i průjem.
Se staršími dětmi nebyla v kontaktu? Mohla chytit nějakou tu číselnou nemoc a třeba se teprve osype..