Ahoj holky, dcera má 4 roky a od malinka je atopička. Vzdy to mela na ručičkách a krku, ale vždycky nám na to zabral krém. Ted pokud to je atopák to má teda šílený, v životě to takhle nemela, tolik míst a spis to vypadá snad jak kopřivka nebo nevim..teda mně to na těch nožičkách tak připadá.
Vim, ze je zima a i diety nebo zdravěji jíst, to ona ji a vždy jsme to zvládly, ale letos je to síla. Ma teda laryngitidu a antibiotika, tak ze by? To po nožičkách ma ted poprvé, ale krk a ruce jsou klasika u ni. Nesvědí ji to ani nic.
Doktorka nám k tomu nic moc neřekla, jen ze uvidíme no. :/
Zažily jste u dětí? Dala jsem ji na to locoid a uvidíme no..
@kafr Jéje, achjo.. dekuju moc za radu.
Je to fakt voser :(
Je to atopák. Nejspíš zhoršení při/po nemoci.
@alva11 zkusila jsem ten locoid a nohy jsou fuč (myslim vyrážka 🤣🤣🤣) a z krku a nohou je o 50% zlepšeni, takže určitě to jen on, achjo jen jak se ji to zhoršilo mazec
Na té ruce je to kvasinka. Takže ten zbytek bude zřejmě taky. Takto dcera vypadala jako miminko. Pak se nám to nějak dařilo držet na uzdě no a loni (předškolák) se jí to rozjelo tak, že jsme fakt museli jet na jarní prázdniny do Egypta. Nic nepomáhalo, dcera psychicky totálně rozložená.
Mimo už zavedena opatření (správné mazání, dieta) zkuste ještě oplachy ve slané vodě (koupit normálně mořskou sůl) a pak ještě manžel sehnal UV lampu a po příjezdu z Egypta jsme ještě svítili.