Je to aft?

rendolf3
26. únor 2017

Zdravím...
Chci se zeptat.. můj 6 měs. brouček má nejspíš aft nebo aspoň si to myslím. Okolo červené a uprostřed světlé jakoby spálené bez papil. Pomalu se zvětšuje mi přijde teď už je 1 cm. Nevím jestli ho to bolí nijak to nedává najevo jen cvaka pusou. To jsem si myslela, že budou zuby. Chci se zeptat co jste dávaly na afty? Jak pomoci? Mám doma Neocide gel co jsme měly na moucnivku můžu to? Nebo radši v pondělí k MUDr a ona něco dá? Dekuju

tera87
26. únor 2017

Mě to jako aft nepřijde.

tera87
26. únor 2017

U takhle velkého aftu by hodně plakal a určitě by to bylo bolestivé.

katka865
26. únor 2017

Pridavam se k nazoru @tera87 taky si nemyslim ze by to byl aft. Docela na afty trpim a toto mi vubec neprijde povedome. A je pravda ze na jazyku jsou obzvlaste bolestive. Doktorka snad poradi.

soyevita
26. únor 2017

Tohle aft není,též na ně trpím.Aft rozhodně neměří cm a vypadá jinak

soyevita
26. únor 2017

@rendolf3 Ono to z té fotky není úplně zřetelné ...,ale aft nehorázně bolí,já mám při výsevu teplotu,zvětšené uzliny.A na jazyku obzvlášť.
Ale klidně to může být opar nebo aft.Já právě tu skvrnu na jazyku přehlédla a koukala jsem na to bílé místečko vlevo:-/

summer2012
26. únor 2017

Taky se přidávám k tomu že aft příšerně bolí, takže já bych radši zašla k MUDr.

risu
26. únor 2017

To nevypada jako afta. Afta byva uplne bila a spis byva nekolik aft pokupe nez jedna velka afta.

rendolf3
autor
26. únor 2017

Dekuju, tak snad to nebude nic hroznyho. Uvidím co řekne MUDr.

sabca17
26. únor 2017

Zdravim maminky,mam 16mes.holcicku v pusine ma v koutcich mali bili puninky a zluty jazyk,malo mi ji a spise vyzaduje kasovitou stravu,je bez teplot nevite co by to mohlo byt nebo od ceho?dekuju za rady

barbarelka94
7. dub 2017

@rendolf3 ahoj můžu se zeptat co jste to teda měli? já dneska malému našla skoro totožný flíček na jazyku... :( červen kolem toho trošku bílé ... malý už je třetí den takový nervní..u prsa se vzteká..asi ho to bolí...já si toho všimla až ted..:(

rendolf3
autor
8. dub 2017

Nám to po chvily zmizelo. K doktorce jsme nedosly... ještě se nám to objevilo 2x a dobrý. Prikrm jsem týden nedávala. A ted dávám příkrmy a nic se neobjevuje. Akorát chvily potom jsme měly laringitidu, ale jen osypani po celém těle bez teplot za týden zmizelo. Nevím jestli je spojitost. Zajděte radši k doktorce.

andysebesta
9. dub 2017

@barbarelka94
@rendolf3 nás prostřední ma takových fleků plný jazyk pokaždé,když na něho něco lleze.ijak ho to nebolí,ale má k tomu ještě semtam afty a zdurela dasna.Ty jo uz teda bolí.Ale ta kola na jazyku nám vždycky značí nachlazeni