Ahoj..syna ( 7let) dnes ve skole pry bolela hlava a byla mu zima ze ho uvolnili z jedne hodiny a nechali ho lezet ve druzine...kdyz jsme sli ze skoly tak byl v pohode..a tedka jsem si vsimla ze ma cervenou vyrazku na tvarich...pak.pa osypane cele telo...na brise a zadech nacervenale pupinky a na rukou a nohou takove jakoby vystouple pupinky ald v barve kuze...teplotu nema nesvedi ho to..co to muze byt ?
Spála by neměla zasahovat obličej a on to tam má...nemůžou to být spalničky? Teď je ta epidemie...
@ahojcau ockovani je blud,není chráněny,ničím,jen když je prodělá má doživotní imunitu,nechci strašit ale dost to vypadá jako spalničky,ale může to klamat,5 a 6 nemoc nám taky nezasahovala obličej,lékař a držím palcev
Alergie?
Normalne bych rekla, ze koprivka, ale rikas, ze to nesvedi. Jestli to do zitra nezmizi tak bych radeji zavolala doktorce.
Sla bych k doktorce...pokzd se necitil dobre..bude to asi nejaka nemoc a nejsme doktori...takze bych konzultovala..ma to hodne.
@vendelinka08 zitra rano jdeme stopro k doktorce..ale prave ze je uplne ok akorat ma tohle po tele a obcas ho to zasvedi
Jak jste dopadliu?
@ahojcau ahoj, ted teprva vidim diskuzi. Jo je to pata nemoc, zadne spalnicky, my tohle meli taky tu vyrazku, zakladnim znajem je, ze nesvedi. No mame za sebou aj 6 nemoc.
@biedronka10....sestou mel syn nekdy kolem roka ..takze jeste cekam sedmou 😂🤦♀️
@ahojcau no ona je prej i 8 a 9 jsem nekde cetla a koukala jak blazen, jak tu skalu postupne rozsiruji. Pritom je to takove vzdycky nanicovate. Mala mela vzdy teploty a nechut k jidlu a nechtela nic pit, ale jinak ji nemohli prijit na zadnou vyraznou pricinu
@ahojcau super,rozhodně lepší varianta,brzké zdravíčko
@ahojcau