Malej byl před několika dny nemocný, měl vysoké teploty, průjem a poté se osypal, tak dr. diagnostikovala šestou nemoc... Od té doby je jako vyměněný co se týče potřeby spánku. Spával tak 10,5 - 11 hodin v noci a necelé 3 hodiny přes den. Teď spí v noci 12 hodin a přes den 3,5 hod., přitom i dvě hodiny v kuse, což předtím nikdy...
Máte podobnou zkušenost? Myslíte, že je to tím, že tělo po nemoci regeneruje a pak se to zase upraví? Mně to samozřejmě nevadí, že víc spí 😀, ale prostě jestli je to normální...
Luthien,my máme to samé 😀 v pátek v noci 40horečky,v pondělí se osypala,a od toho pátka je holka pořád unavená,bledá,kruhy pod očima,problém je v tom,že ona teda nespí 😠 spí mě 2x denně 20 min,v noci se budí řevem......,myslím si že je ještě po té nemoci opravdu unavený a dává se do kupy 😉
my sme mali to isto po 6. chorobe. viac spal asi 2 tyzdne a zase sa vratil do svojho normalu ☹
Tak to jsem ráda, že je to normální, méně šťastná jsem z toho, že se to zase vrátí do normálu 😀
Mám 4 letou dceru.A když je po nemoci,tak je taková unavená,chodí dřív spinkat apod.Je to normální.rekonvalescence trvá i 14 dní. 😀 😉
luthi... je urco, me ted malej i polehava pres den a to mel "jen" prujem a rostly mu zuby - bez teplot... normalni spal tak hodku a ted i 2,5 😲
Moje malá má "jen" rýma a včera spala přes den vkuse 6hodin!! A večer pak normálně usnula jak je zvyklá a spala svých 12 hodin s přestávkama na kojení a odsávání 🙂
Já jsem z toho taky byla nervozní a chodila jsem ji každou hodinu kontrolovat, ale byla OK, proostě jen potřebovala odpočívat.
Tak Matyášek měl zase laryngitidu,ještě není ve své kůži a taky víc spí...
Po 6.nemoci to bylo to samé...
Teda to spaní vašich dětí vám závidím 😀 Pořád čekám,že budou spát aspoň po obědě 2 hodiny a nic,jo,na mě by spali i celý den,ale se dvěma to prostě nejde a než aby si lehli sami a spali,tak to budou radši 2 hodiny řvát 🙄
Je pravda,že když měl Maty taky laryngitidu a byli jsme v nemocnici,tak tam spal i 3 hodiny v kuse 😅
crca neboj, je to i u ostatnich casove omezene a prejde to 😀 nas je jinak schopnej spat i pul nebo 3/4 hodky ale nejdćasteji tu hodinku jo...
holky, buďte rády, že vám spí aspoň v noci! U nás jsou poté, co měl několik dní průjem a ze začátku i zvracel, noci za trest! Dnes byl od 1 do 4 vzhůru a řval! Pořvává i přes den, ale pospí si.
Myslíte, že je to normální? On jindy sice v noci vstává mockrát, ale neřve nebo jenmálo, teď řve i po kojení, když ho nosím, skáčeme na baloně, v posteli s náma, pořád...
ava, no nevím, to už je divné, když už mu nic není... Já bych to asi zkonzultovala s pediatrem 😉
no jo, už jsem tam byla a má tu šestou nemoc. Tak se asi necítil ve své kůži. Každopádně mi za ten týden nemoci zhubl 0,5 kg, je jak tyčka 😒
ava, chudáček... 😒 To my jsme neměli takový hrozný průběh, nezvracel, jen měl průjem a horečku...
no my mame to isté, malá mala ešte do nedele atb a odvtedy mi spí celú noc a 2x po 2 hodiny cez den 😨 Tak sa teraz možem vykoníkovat k smrti 😀
Že jo, já se taky můžu vykoníkovat dosyta 😀
Lut, tak ať jste brzo fit!! 🙂
já bych to neřešila. může být ještě unavený po nemoci, ale taky si děti po nemoci mnohdy mění režim.... Mohlo to přijít i bez nemoci 😉