Ahoj holky, mám dotaz na vás zkušenější, které jste musely absolvovat lázně. Synovi je 15 měsíců. Máme nějaké problémy a s tím spojený opožděný motorický vývoj ( teprve začíná lézt). Máme jet do lázní, za což jsem ráda určitě ho to posune. Ale řeším konkrétně Janské lázně. Přišel mi letáček s kategoriemi pokojů, vyplatí se doplatit si nějaký lepší pokoj? Nebo jak vypadá třeba ten standard před rekonstrukcí? Fotky jsou nasdílené jen ty hezké= opravené pokoje. Jak to tam chodí? Co s sebou vzít? Může tam s námi manžel být aspoň nějaký den? Třeba 4 dni v týdnu? A vůbec jak to tam ten měsíc přežít? Nikdy jsem lázně ne absolvovala, ani jako dítě, ani jako dospělá. Tak mám starost, jak to zvládneme.
My jsme byli v Janských Lázních se synem na podzim. Jsou mu teda už 4, ale na základní věci, ti snad odpovím. My měli standardní pokoj, pokoje na doplacení už neměli volné, když jsme řešili a hlavně asi 24k se mi do toho dávat nechtělo. Standardní pokoj byl jednoduše zařízený, skříň, dva stoly, židle, postele, noční stolky. Lednice a televize za příplatek.(Mám fotku jen když jsme přijeli). Sociálka na patře, asi pro 8-10 pokojů...nikdy se nestalo, že by byli špinavé, paní uklízečka chodila několikrát denně. Ve sprše jsme se vždy vystřídali, nikdy jsme nečekali. Na každém patře je sestřička, kdyby se cokoliv dělo. Manžel dojet může, pokud není nějaká izolace a domluvíte se,.může s vámi spát na pokoji. Já bych teda spíš doporučila, aby si zaplatil ubytování někde v okolí, vyjde to cenově stejně a bude to mít pohodlnější a lepší jídlo 😁. Jedna noc stála asi 700 a na snídani dostal paštiku a krajíc chleba 😁.
My byli poprvé, měla jsem z toho hrůzu, ale užili jsme si a letos pojedeme znovu.
Kdybys měla ještě nějaké otázky, tak napiš, klidně zprávu 🙂