Chtěla bych vědět jaký vitamín D užívají/li Vaše děti... Byl nějaký který jim nevyhovoval? Jak se to projevovalo?
@cekamnazazrak do toho roka jsem davala vigantol a pro starsiho vetsinou vzdy neco jineho☺️ Vetsinou neco gumoveho
Davam cucaci tablety Jamieson s vit.C a D a detem (5+2) chutnaji.
Dávám Terezii 🙂
Gaea, ale to už je pro větší, tuším od 4 let. Myslím, že mají i nějakou variantu pro menší, ale nejsem si úplně jistá.
Nespecifikovala jsem, že myslím pro miminko..
Dávám vitamin D od Terezie.
Doplním, že to jsou kapky (bez příchutě) a kombinace D3+K2.
Vigantol.
Miminku dávám od Terezie
@cekamnazazrak
Též vigantol.
Davala jsem Vigantol u obou deti.
@cekamnazazrak Vigantol
Terezii, pozdeji cucave od Jamiesona. Dost neprijemne me prekvapilo, ze treba od swiss…cosi je barvene kurkumou, takze to proste nejde vyprat
To mas trochu tesko... Vigantol nam treba nesedel (mala po nem byla ucpana uplne, i tak mela problemy), u druheho ani nebyl k dostani (vypadek) ... Davala jsem od Terezie, doporucila ho i dr..... Kdyz jsem se zpetne bavila s ni i jinou, tak vigantol nemusi sedet hodne detem a kdyz nesedi, tak od Terezie pry ano....
Od Terezie
Vigantol
Prvnimu jsem davala babyD a druhemu davam Biogaia s vitaminem D , mudra mi primo neodpovedela zda to staci, qle v terminovce mi psala jina maminka, ze ji peditricka potvrdila, ze neni treba uz vitamin pridavat, ze to staci v techto kapkach.
Ahoj, dávám vigantol celé rodině. Naše paní doktorka nám ho bez problémů píše a myslím, že to je nejsilnější možné doplnění, které je. Každopádně si jdu nechat udělat vyšetření na hladinu vit.D v krvi. SynLab má akci tento měsíc za 99kč vyšetření
ahojky dávám synovi vitamíny LR Vita Active Red v ní je velké množství právě vitamínu D a dalších důležitých vitamínů také dávám kvalitní probiotika Pro12 a colostrum k tomu je ještě kojený. Synovi nevyhovoval právě Vigantol měl ukrutné bolesti a křeče, hrozně plakal a to nám probrečel celý dny a noci normálně a když měl ten Vigantol tak to bylo příšerné. Takže jsem začala dávat Terezii a od půl roku je možné dávát právě Vita Active Red co dávám já.
Oběma dětem Vigantol od začátku obden. Od 3 let Omega-3 rybí olej a bezproblému.Vigantol jsem též brala v těhotenství
@cekamnazazrak vigantol
@cekamnazazrak vitashine 🙂
Vitashine
@cekamnazazrak ano davala jsem BabyD a ted uz nejaky cas dávám Biogaiu s deckem
Vigantol, ostatní jsou je doplňky stravy
Před 5 lety u syna jsem dávala vit D od Terezie (po konzultaci s dr, protože vigantol je hnus)...a teď u dcery dávám jen Biogaiu s vit D...toho D je tam normálně doporučená denní dávka, takže pohoda..