Poradite co vse mit na dovolenou k mori s 2letym ditkem at na nejake leky nezapomaeneme.dekuji
+ ještě Zyrtec (nebo Zodac) kapky, něco na průjem, Cocculine (na nevolnost při cestování v autě nebo na lodi), oční kapky (při dostání se mořské vody do očí)......do zásuvky Hajánka proti komárům! A všude beru Hemagel.
Když jsem ještě stíhala psát blog, tak jsem sepsala s dalšíma holkama rady, co s sebou na dovolenou. Řídím se tím při každém větším balení, tak snad pomůže i vám. Hezkou dovču 🙂
http://blogujicimaminy.blogspot.cz/2013/06/co-s...
Diky vsem za rady.
Napsat si seznam a nezapomenout ho na stole!!!!.... určitě Panthenol Gel, mimi budeš patlat opalovákama a na svoje ramena zapomeneš 🙂
My byli s dcerkou u moře, když jí byl 1 rok, a pak právě ve 2 letech. Pokaždé jsem měla lékárničku ve stejném složení: Paralen, Nurofen, Opthalmoseptonex (kapky do očí), náplasti, desinfekci, Panthenol pěnu (na případně spáleniny od sluníčka), něco do nosánku na rýmu - my měli mořskou vodu v ampulkách, a teploměr. A ještě něco do zásuvky proti komárům - my si to koupili na místě, protože nám to tak bylo doporučeno - asi proto, že by ti cizokrajní komáři nemuseli těm našim přípravkům "rozumět" 🙂)) A hlavně opalovací krém, klobouček a něco na hraní na pláž do písku 😉 Užijte si to 🙂
pokud něco zapomeneš koupíš v lékárně tam v nouzi 🙂 my toho moc nevozíme, kapky na rýmu, náplast, panthenol pěnu, něco na teplotu.
Jsme se včera vrátili z Chorvatska, vše jsme "přežili" s malou už po čtvrté...
Těžko říct, to zjistíte, až Vám tam bude něco chybět :D mě napadá: Nurofen, Paralen (aby se dalo kdyžtak střídat obojí), Fenistil kapky i krém (alergické reakce), probiotika, něco do nosu na rýmu, náplast, aloe vera a pevné nervy :D
záleží na co jste zvyklí. nás krom teplot, bříška, vyrážky a odřenin zatím naštěstí nic moc netrápilo