Jaké kapičky proti rýmě 7mi měs. mimča jsou nejlepší?

cazadora
16. kvě 2008

Ahoj holky tak včera dostala naše maluškatá IIIhexu a hned v noci rýmu(já jsem nastydlá už od neděla s mudrou sme to řešili, určitě jí po osmé zavolám a domluvim se co a jak)máme problém s papáním a proto se té rýmy potřebuju zbavit co nejdřív aby mi beruška nezhubla prosím poraďte nějaké fígle!!!

nensy
16. kvě 2008

tak se zeptej na olinth ten pomáhá ale nevím od kterého je měsíce to by si se musela zeptat v lékárné je bez předpisu 😀

sokolka
16. kvě 2008

Caz já jsem používala jen mořskou vodu ve spreji, mají to v lékárně. Kdyby to ale nepomohlo tak prodávají nasivin a ten je od narození do 1 roku, no a pak jsou samozřejmě i pro starší. Nám vždycky stačila ta mořská voda a až před 14 dny jsem musela koupit ten nasivin.

daluri
16. kvě 2008

Můžeš vyzkoušet Libenar, jsou to takové ampulky,je to od naroz, dá se to používat dlouhodobě.Naší malé to pomohlo...Dostala jsem vzorky v porodnici, takže kolik to stojí, to nevím.

zanetka82
16. kvě 2008

Taky doporučuji.....Mar plus nebo Sterimar s mořskou vodou. A taky nam hodně pomohly kapky Nasivin. 😉

marcim
16. kvě 2008

Právě aplikujeme Nasivin pro novorozence a kojence a na zvlhčerní Libenar.A odsávat. 😉

nikka.vo
16. kvě 2008

Nasivin 😉 ... v lékárně ti vždycky poradí, když řekneš věk dítěte 😉

cazadora
autor
16. kvě 2008

Holky moc děkuji za rady už mám doma nasivin a stérimar tak snad se to moc nerozběhne 😉 a brzo to skončí

kalo
16. kvě 2008

Vincentka ve spreji.. 🙂

natalien
16. kvě 2008

Czadora, Nelluška když dostala jakékoliv očko (ať už Hexu nebo Prevenar) tak vždy jako reakci na to má rýmu a kašel;) Na rýmu nám pomáhá Nasivin, Otrivin a taky prý je léčivý MM🙂

ketka
16. kvě 2008

Caz, my používáme Nasivin, Sterimar pro děti a Libenar a odsáváme 😉
Ať je Natálka brzy zdravá a pěkně papká 🙂