Ahoj holky tak včera dostala naše maluškatá IIIhexu a hned v noci rýmu(já jsem nastydlá už od neděla s mudrou sme to řešili, určitě jí po osmé zavolám a domluvim se co a jak)máme problém s papáním a proto se té rýmy potřebuju zbavit co nejdřív aby mi beruška nezhubla prosím poraďte nějaké fígle!!!
Caz já jsem používala jen mořskou vodu ve spreji, mají to v lékárně. Kdyby to ale nepomohlo tak prodávají nasivin a ten je od narození do 1 roku, no a pak jsou samozřejmě i pro starší. Nám vždycky stačila ta mořská voda a až před 14 dny jsem musela koupit ten nasivin.
Můžeš vyzkoušet Libenar, jsou to takové ampulky,je to od naroz, dá se to používat dlouhodobě.Naší malé to pomohlo...Dostala jsem vzorky v porodnici, takže kolik to stojí, to nevím.
Taky doporučuji.....Mar plus nebo Sterimar s mořskou vodou. A taky nam hodně pomohly kapky Nasivin. 😉
Právě aplikujeme Nasivin pro novorozence a kojence a na zvlhčerní Libenar.A odsávat. 😉
Nasivin 😉 ... v lékárně ti vždycky poradí, když řekneš věk dítěte 😉
Holky moc děkuji za rady už mám doma nasivin a stérimar tak snad se to moc nerozběhne 😉 a brzo to skončí
Vincentka ve spreji.. 🙂
Czadora, Nelluška když dostala jakékoliv očko (ať už Hexu nebo Prevenar) tak vždy jako reakci na to má rýmu a kašel;) Na rýmu nám pomáhá Nasivin, Otrivin a taky prý je léčivý MM🙂
Caz, my používáme Nasivin, Sterimar pro děti a Libenar a odsáváme 😉
Ať je Natálka brzy zdravá a pěkně papká 🙂
tak se zeptej na olinth ten pomáhá ale nevím od kterého je měsíce to by si se musela zeptat v lékárné je bez předpisu 😀