Ahoj dnes je tomu 2a pul dne co naš Dada 1,1/2 roku ma horečku ,nevím vubec z čeho to začalo,asi 3 dny před tím mel docela řídkou stolici,a teklomu z nosu tudíž jsem odsávala rýmy se nějak nemužeme zbavit asi od 22.5 do toho nás dr .očkovala, po 3 dnech kdy mel trochu tu rýmu očkování roběhlo na spalničky a příuš.25.5. a horečka začla 30.5. nevím jestli to třeba není ktomu očkovaní ale mam pocit že říkala že se příznaky mužou ukázaz pozdeji,ale čeho jsem s všimla nehorázne začal strašne slintat zuřive do všeho kousat ,trhat dudlíky dásněmi a šmejdit jazykem.tak jestli to není třeba zubama ? proto jsem se na vás obrátila víc hlav víc ví 😕 je možné že ma horečku 38.5-39,5 po lecích tak 37 ze zubu ? a jaké muže mít ještě příznaky,? nebo popř. co by mu mohlo byt ,děkujipředem ☹
to ja práve dávam .ale už mel s toho ten frb. šok tak jsem řešla na sirup ,bolelo ho i kakaní :/
Tak u nas po ockovani reakce nastezti nebyla. Ale u rustu zubu mel maly i zvysenou teplotu, prujem nebo stolice 5x denne,nadmerne slintani a zuzlani a kousani vseho co mu prijde do ruky. Kamaradcin syn mel u rystu stolicek velice vysoke teploty....
děkuji prujem také mame :/
k zubum mame ted nárazové horečky 39,5po dva dny, ted občas zvysena po spani...
malému teď roste první stolička, a to už 3 týdny, teploty se sice drží jen kolem 37 (po odečtu), nadměrné slinění a stolice i 5x denně - to už beru jako klasiku, ale jako novinka byl - akutní zánět středního ucha - právě od té rostoucí stoličky...možná se vám ty zuby spojily s tím očkováním - proto tak vysoká teplota
to je šílené :/
JJ to jídlo a pití je Fakt ,jsem ráda když vypije lahvičku a pul ☹
U ockovani na spalničky nastava horecka po tydnu, měli jsme to tak, jedina horeckova reakce na ockovani, po tydnu a silene velka, dejte cipek.