Jak vyřešit počůrávání v jeslích, když nechce plenu?

naglik
27. říj 2012

Maminky, potřebovala bych od Vás radu či Váš názor. Moje dcera nastoupila v září do jeslí. První dny poplakávala, ale nyní se již těší takže adaptace proběhla v pořádku. Ze začátku chodila jen do oběda, po měsíci začala spát. Teď když je v jeslích už skoro dva měsíce jsem se dozvěde¨ěla, že se am při poledním spaní počúrává, přitom je bez plen přes den i přes polední spaní od 15 měsíců. Chěla jsem začít řešit to, že má plenku na noc, ale když mi teď řekli v jestlích uto záležitost tak nevím jestli mám noční plenu vůbec řešit. Přes poledne doma o víkendu se nepočůrá a v jeslích mi říkají, že ano. Chtěli po mě donést pleny, což mě samozřejmě nedělá problém, ale i mále s dcerou problém i dát jí plenu na noc, prtoože ji nechce akže jí ji dáváme až když usne tak kolem desáté, jedenácté hodině.
Dokonce jsem pro jistotu donesla dceřinu moč na vyšetření našemu pet¨diatrovi jestli není problém, ale v moči nic není, vše je v pořádku.
Co teď? Ja vyřešit počúrávání v jeslích, když dcera nechce plenu? Mám se zatěžovat s tím, že mám plenu v noci? Dceři bude v lednu tři roky. Moc všem děkuji za rady a náměty.

mamkamarketa
28. říj 2012

@naglik ahoj, a co koupit neco takoveho?
http://www.mall.cz/vicevrstve-pleny/bambinomio-...
Aby mela pocit spodniho pradla

naglik
autor
28. říj 2012

Děkuji za tip, přes den chodí dcera v kalhotkách. Myslíš, že by jí to poholo na spaní? Nemám s tím žádné zkušenosti. Petra

mamkamarketa
29. říj 2012

@naglik jj urcite, jsou jakoby kahlotky,ale maji vevnitr igelit ci co. Takze to nepropusti. Ale dodat,ze to neni save jako plena. Ja to pouzivala u syna,,kdyz se ucil na nocnik.
Pak se to prepere a porad dokola. Hlavne mala by mohla mit pocit,ze ma kalhotky a ne plenu 🙂

tampu
Odpověď byla odstraněná
Zobraz
tampu
2. črc 2020

Ahoj, pocuravani je nejčastěji spojeno s psychikou dítěte, napsala jsem na toto téma celý článek, kde podrobné vysvetluji příčiny a řešení. Pokud by tě to zajímalo, tak mi pošli správu, ráda ti pošlu odkaz ať už je postýlka suchá 🙂