Dobry den, mohli byste mi prosím poradit, jestli to na fotce jsou nitky krve ve stolici (viz foto)? Nebo to máte také tak? Dekuji!!!
Taky podle me nic...
@llodicka myslím, že tam není...jsou to křiklavě červené nitky...
Ty nitky jsou proste jasne cervene nitky..Tady to myslim nic neni.
@janabrozova díky, měla tam takové hnědé nitky, tak jsem se bála, ze je to ono. Nevedela jsem ze mají být kriklave červené.
@laskonka85 super, prave jsem si dělala starosti jestli ty nitky nemůžou být i hnede
Taky nic nevidim, a nejedlo vase mimco banan? Z nej byvaji takove hnede nitky.
@martinakosnerova Má ještě trochu atopicky exem a jednou měla krev doopravdy. Od te doby to sleduji a zajímalo mne zda to na fotce nejsou prave nitky krve, které doprovázejí ABKM.
Nitky krve ve stolici jsou opravdu nitky krve, proste se to neda s nicim splest. Mam s tim bohate zkusenosti, u syna jsme meli podezreni na ABKM a resili to porad. Na tve fotce nic takoveho nevidim🙂
Tady nejspu zadne nitky krve. Moje mala mela takovou stolici casto kdyz byla JEN kojena a ted to ma i casteji, protoze rada banan 😀
Az bude papat prikrmy, tak to u tve male bude teprva stolicka v plince hrat vsemi barvami.
@biedronka10 super, díky za odpověď, hned jsem klidnejsi
A holky jak vypadá tedy ten hlen co je špatně? Syn červené nitky nemá, ale hlen nevím....Syn měl dřív po mléčných výrobcích ekzém a drbal se, teď už ne, ale nejsem si jistá tou stolicí, tu má po tom samozřejmě takovou řidší....A jestli ho bolí bříško nevím, občas je totiž protivka jen tak 🙂
@kassandra1 hlen podle mne vypadá jako rýma ve stolici.
@kassandra1 hlen je prostě jako želé tak podobný
@llodicka
@janabrozova Díky, tak to nemá.
@kassandra1 to buďte ráda 😃
Ja tam zadny nitky nevidim.