Ahoj holky, můžu synovi nějak pomoct při rýmě která sama teče,nebo je lepší nezasahovat? Úplně jsem se na to zapomněla dnes Doktora zeptat, přes den má sirup na odkašlávání a na noc fenistil aby se vyspal.Dekuji
@pampeliska1313 ano tak to my taky odsavame ,myslela jsem spíš nějaké kapky nebo sprej jiný než mořská voda.Maly už se snaží smrkat jsou mu dva pryč
Me od narození, do teď (děti 3 a 5 let), vždy u tekuté rýmy hodně pomáhá Lybenar ampulky. Je to sice trošku "drastičtější" ale moje děti jsou už třeba zvyklé a dělají si samy 🙂 jsou to ampulky, které se "striknou" do nosu a udělají tak poradny "průplach".
pokud nemá ucpaný nos, tak stačí mořská voda, pokud se mu špatně dýchá, dala bych alespoň nanoc olynth
Používáme na noc Nasivin a přes den mořskou vodu. Taky se mi na spaní osvědčilo dát přes postýlku (dávám přes bočnici k hlavě) mokrý ručník. Hodně větráme a stříkám do vzduchu Eucasol sprej od Justa, po tom se nám lépe dýchá všem 🙂
U nas rymu vzdycky zachrani morska voda, za me lepsi nez jakykoli kapicky.
Já teda odsávám, jakmile to teče, beru to tak, že my se taky vždycky vysmrkáme. Ale sem z tohohle trochu mimo, protože prvně když měl syn rýmu, nic neteklo, jen občas chrochtnul, mě nenapadlo, že je to rýma a nakonec musel mít antibiotika a šlo to na průdušky a do toho stafylokok. Prostě dokud se dítě neumí vysmrkat, odsávám.