nepoužívám zatím dudlík ani lahev s čajem.
já jsem odstříkala do lžičky trochu mlíčka rovnou z prsu pár kapek a do toho kápla a bez problému
Normálně kápnout z lahvičky přímo do pusinky....tedy alespoń takhle to dělám já 🙂
ahoj já jsem si vždy kápla na bradavku 😉
Na lžičku a smícht s mlíčkem,nebo přímo kapnout do pusinky.Obojí není žádný problém 😉
Na lžičce s trochou odstříkaného mléka. Jinak "kojící" dítě... asi jsi myslela spíš kojené, že 😉 Já jen, že mě ta představa, jak miminko zkouší někoho kojit, rozesmála. Ale už jsem slyšela od kamarádek, že si holčičky hrají s panenkami a předstírají, že je kojí (jako maminka kojí jejich mladšího sourozence), takže vlastně proč ne 🙂
Na lžičku stříknu trochu mlíčka a pak kápnu vigantol. Doporučuji plastovou lžičku, kovová je studená a malý mi nechtěl otvírat pusinku. S plastovou jsme neměli problém.
ahoj, já taky kápnu přímo na bradavku, nebo na dudlík
Rovnou jsem po koupání kápla do pusinky.
kapala jsem přímo do pusinky oběma 🙂
Přímo do otevřené pusinky před kojením
Buď na lžičce s troškou mateřského mléka, nebo kápnu na lžičku jenom Vigantol.. obojí je v pohodě. S kapáním do pusinky jsem se bála, protože mi někdy ukáplo víc kapek, takže to jsem nepraktikovala, jsem asi nešikovná nebo co 😀
Já na lžičku odstříkám trošku mateřskýho mlíka, přikápnu Vigantol (rak nám to poradila i dětská doktorka) a opatrně to malé šoupnu do pusinky, párkrát zamlaská a je to 😉.