Jak na lekavost miminka?

katerina1992
13. říj 2015

Ahoj maminky🙂 dnes jsem byla se svym 3 mesicnim synem u pediatricky. Rekla mi ze je maly moc lekavy a napsala nam vitam B.tento vitamin je prasek coz mi kojene miminko nespolkne a na lahvicku ucit nechci.Mate nekdo zkusenost s lekavosti?cela ta navsteva pani doktorky byla dosti matouci napr.podle doktorky je maly moc fixovany na matce a doporucila nam homeopatika aby se odfixoval nevim co si o vsem myslet mam rozpacite myslenky ta kazdy nazor ci radu budu vdecna dekuji🙂

bizonka1
13. říj 2015

Ahoj, měla jsem takové obě děti, říká se spíše dráždivé dítě než lekavé, mrkni na net....děti mohou být víc uplakané atd. vitamín dávej na lžičku a do pusinky s mateřským mlékem.

pajdousekk
13. říj 2015

Ahoj, já teda nevím, ale že je na tebe dítě fixované je naprosto normální a logické. Ty si ta co s ním je 24 hodin denně. To bych teda vůbec neřešila!! A že máš lekavé dítě, je pravda, že naše malá se taky leká, když na ní vybafnem, s něčim bouchnem atd. taková ta klasika, ale to má tak od 4 měsíce a taky mi to přijde naprosto normální. My dospělí se přece taky lekáme.

drakenn
14. říj 2015

Změn lékařku

pety91
14. říj 2015

Nevšímej si lékařky 🙂

naturbabyshop
14. říj 2015

Myslím, že ve 3 měsících je to u miminka úplně běžné. Jestli máš pochybnosti, nebo se Ti něco opravdu nezdá, objednej se na dětskou enurologii, tam Ti určitě odborně poradí. 😉

cica002
14. říj 2015

Promiň, nechci si z Tvého problému dělat legraci, ale trochu mi to připomíná Guru Járu a jeho odháčkování 😀 ( samozřejmě jen slovně ). Co se týká lekavosti miminka, myslím, že stačí počkat až miminku uzraje nervová soustava . Obě mé děti to měly do cca 5ti měsíců - lekaly se a rozhazovaly ručičky 🙂 Pokud chceš podávat ten vitamín, tak na lžičce rozmíchat s odstříkaným mlékem. Ale možná bych se ohlédla po jiné pediatričce ...