Ahoj maminky🙂 dnes jsem byla se svym 3 mesicnim synem u pediatricky. Rekla mi ze je maly moc lekavy a napsala nam vitam B.tento vitamin je prasek coz mi kojene miminko nespolkne a na lahvicku ucit nechci.Mate nekdo zkusenost s lekavosti?cela ta navsteva pani doktorky byla dosti matouci napr.podle doktorky je maly moc fixovany na matce a doporucila nam homeopatika aby se odfixoval nevim co si o vsem myslet mam rozpacite myslenky ta kazdy nazor ci radu budu vdecna dekuji🙂
Ahoj, já teda nevím, ale že je na tebe dítě fixované je naprosto normální a logické. Ty si ta co s ním je 24 hodin denně. To bych teda vůbec neřešila!! A že máš lekavé dítě, je pravda, že naše malá se taky leká, když na ní vybafnem, s něčim bouchnem atd. taková ta klasika, ale to má tak od 4 měsíce a taky mi to přijde naprosto normální. My dospělí se přece taky lekáme.
Změn lékařku
Nevšímej si lékařky 🙂
Myslím, že ve 3 měsících je to u miminka úplně běžné. Jestli máš pochybnosti, nebo se Ti něco opravdu nezdá, objednej se na dětskou enurologii, tam Ti určitě odborně poradí. 😉
Promiň, nechci si z Tvého problému dělat legraci, ale trochu mi to připomíná Guru Járu a jeho odháčkování 😀 ( samozřejmě jen slovně ). Co se týká lekavosti miminka, myslím, že stačí počkat až miminku uzraje nervová soustava . Obě mé děti to měly do cca 5ti měsíců - lekaly se a rozhazovaly ručičky 🙂 Pokud chceš podávat ten vitamín, tak na lžičce rozmíchat s odstříkaným mlékem. Ale možná bych se ohlédla po jiné pediatričce ...
Ahoj, měla jsem takové obě děti, říká se spíše dráždivé dítě než lekavé, mrkni na net....děti mohou být víc uplakané atd. vitamín dávej na lžičku a do pusinky s mateřským mlékem.