Jak dlouho zůstat doma před operací?

1. led 2023

Ahoj, dceru čeká operace nosní mandle. Jak dlouho před ni byste teď v sezóně nemocí nechali doma? Jde mi i o to, že další volny termín by byl cca na léto, a to bych nerada. Chodi do školky a já jsem doma s druhým, takže si prakticky můžu vybrat...

zekrt
1. led 2023

Nechávala jsem dítě doma ze školky dva a půl týdne před důležitou operací, resp. u prarodičů. Kdybych měla hlídání snáz, dala bych tři týdny.

pipi_puncocha
1. led 2023

Syn jde taky, koncem ledna, celý měsíc budeme doma (tedy cca 3 týdny). Snad to bude stačit.🙄

merope
1. led 2023

Mám vyzkoušeno, že když něco přitáhne, tak minimálně 14 dní to chce doma, aby byl jakž-takž doléčený. A nemoci mají inkubační dobu. Takže ty 3 týdny nejsou vůbec přehnané. U operace nosní mandle bych skoro uvažovala, zda nenechat ještě o maličko déle, protože důvod, proč se dělává operace nosní mandle, často souvisí s větší nemocností a delší léčbou.

autor
2. led 2023

Díky holky, utvrdila jsem se v tom, že ji nechám doma celý leden. Ke konci jde na operaci a teď je těsně po nemoci. Tak aby hned zase něco nedonesla. Ta nemoc přes Vánoce byla fakt lahoda...

pipi_puncocha
2. led 2023

Držím palce, u nás úplně to samé, nějaká hnusná viróza teď, skoro celý prosinec se v tom plácáme.

autor
2. led 2023

@pipi_puncocha díky, no to co teď lítá je fakt hnus, taky se v tom placáme ještě teď. Proto se bojím, aby nechytla vzápětí něco dalšího, lítá toho teď hodně... naštěstí to bere dobře, že klidně bude doma. Bude chodit dál alespoň na kroužek, tak nebude jen s námi. A snad tam nic nechytne.

leymea
2. led 2023

Ja mela v planu cca 10 dni, ale on nakonec onemocnel, pichali mu usi, dostal atb tak uz do skolky vubec nesel. Takze byl ve finale doma skoro mesic pred operaci.