Ahoj, nakonec se nám covid taky nevyhnul. Malý 19 měsíců. Jen polehává, zvýšená teplota. Nechce skoro jíst a pít, občas zakašle. Jak dlouho ten stav trval u vašich dětí? U nás třetí den a jsem z toho nesvá. Nám nic moc není, trochu rýma a kašel. Ale o bobka mám strach.
Měli jsme teď jsou to 3 týdny, dvouletý měl 2 dny 38 a tím to skončilo, ani kdyby nebyl horký by mě nenapadlo ho měřit byl úplně ok. Osmiletý měl jen zvýšenou dva dny a taková klasická viróza bych řekla, bez kašle, jen ho bolelo tělo asi 4-5 dní.
Dvouletá dcera měla dva dny horečky, jednou blinkala. Od té doby v pohodě, občas zakasle, zasmrka. Pětiletá bez příznaků.
Dcera bývá normálně nemocná cca 3-4 dny. Covid u ní trval 9 dní, teploty, šílený kašel, nechutenství, bolesti zad a hlavy... Já také bývám nemocná nejdéle 3 dny, covid jsem měla 10 dní, kdy jsem měla symptomy a teploty.... Hodně lidí říká, že je covid na déle
Asi 4 dny kasle u petileteho, dvouleta zakaslala vylozene parkrat behem par dni. Jine priznaky nemeli.
My jsme měli covid už před skoro rokem, takže jinou variantu. 2 letý syn měl 1,5 dne teplotu a asi 2 dny rýmu. Starší děti 9 a 11 neměly žádné příznaky.
My jsme meli cela rodina pred mesicem omikron a deti takhle:
1) Syn 4 roky mel 3 dny trochu kasel a 1 den z toho navic teplotu, jednorazove dokonce horecku pres 39. Ten to prinesl ze skolky.
2) Syn cerstve 2 roky jeden den trochu pokaslaval a mel zvysenou teplotu, max asi 37,3, takze to nebylo ani na cipek a jinak nic.
My čerstvě po covidu, který asi přinesl manžel. Syn začal rýmou, pak kašel, 1 den lehce zvýšená teplota, ale pak nastalo peklo. Neuvěřitelný průjem, který vystřídalo zvracení. A dcera s jednodenním zpožděním po synovi začala zvracet a psk průjem, taky oboje hodně silný. A bylo to přesně, jak říkala naše paní doktorka, že je to na 5 dní a měla pravdu. Psk jak když vypne vypínač a všemu konec.
Meli jsme to v listopadu…starsi syn 3 roky dva dny teplota ,moc nejedl a pak uz dobry jen ryma se ho drzela asi 14 dni…druhy syn 2 mesice mel dva dny teplotu a byl unaveny a tak tyden hrozne malo pil mlicko ☺️