Intimní problém u tříleté holčičky. Poradíte?

4. srp 2024

Dobrý den,

V pátek jsme jeli na pohotovost kvůli slabého výtoku u dcery. Tam nás uklidnila paní doktorka, že je to výtok spojený s probíhajícím nachlazením u dcery (rýma a kašel). Doporučila nám mazat například bepanthenem a v případě svědění dát fenistil kapky. Nezapáchá, nemá žádnou podezřelou barvu. Jen jsem byla vyděšená. Občas si stěžuje, ze ji to svědí, ale když ji opláchnu, tak je to zase v pořádku. Mazala jsem clotrimazolem. Dnes odletame na dovolenou a všimla jsem si, že přišla s tím, že ji Studí kalhotky a výtok se zase objevil. Tentokrat je ho o malinko více. Nijak ji to nebolí ani nezlobí.
Mate prosím zkusenost ?
Děkuji

hennrietta
4. srp 2024

Zkušenost nemám, ale já bych raději při nejmenším zavolala a konzultovala na dětské gynekologii.

keysi90
4. srp 2024

Zkušenosti mam. Zašla bych na dětskou gynekologii, bohužel i tak malého holčičky můžou mít dole zánět. A kvasinka to není.

palja
4. srp 2024

Jj může to být zánět. A neteř měla výtok, že si tam v nestřežené chvíli strčila kus lega. Přišlo se na to až na dětské gynekologii.

hezz17
4. srp 2024

Clotrimazol mazat je blbe, to se detem nedava.
Macmiror mast, herbalon myci gel. Jit na detskou gynekologii

akibe
5. srp 2024

Jsem zastáncem psychosomatiky, takže bych si položila otázku, co mi to má říci? Jak to mám s touto oblastí já? Co mi tato oblast může chtít říci o tom, jak to mám ve svém životě? U mě a mých dětí mi to funguje vždycky. A následně to řeším touto metodou https://petrajulia.cz/psych-k-harmonicke-zdravi/