Přemýšlím o pořízení inhalátoru na inhalaci Vincentky, kvůli kašli, kterého se já ani syn nemůžeme zbavit. Vy, co máte vyzkoušené, pomáhá to? Stojí to za tu investici do inhalátoru? A jaký doporučujete? Omron? Který typ? Děkuji!
My jsme rodina astmatiků, takže inhalátor je náš rodinný přítel, super pomocník při nachlazení, nejdřív jsme měli starý mámin, který dostala kdysi na pojišťovnu Artsana ProJet, když umřel (po 12 letech používání), tak jsme koupili nový model, super investice, ale prvotní náklad 4 000, byl dost znát v rodinném rozpočtu
Máme omron, trochu hlucnejsi - ale za nás super 😉 malá hodně trpí na zadní rýmu a v noci ju davi kašel, takže inhaluje aspoň 2x denně 😉
Za nas super, poridili jsme Omron, synovi rymy se zkratily z 10 dnu na par dni, celkove tech rym je mene a jsou rychleji pryc
Děkuju, už jsem asi rozhodnutá =)
Našla jsem ho v bazaru úplně nový s paragonem za poloviční cenu, tak jsem už dál nevybírala 🙂
Ahoj, já mám super zkušenosti s LAICA NE2013. Doporučil mi ho doktor a je úplně v pohodě a fakt je malý nachlazený mnohem méně často.
@treasurka Určitě super investice i pro dospělé. My máme Little Doctor a spokojenost!