Inhalace Vincentky - pomohly? Jaký inhalátor pořídit?

treasurka
15. bře 2019

Přemýšlím o pořízení inhalátoru na inhalaci Vincentky, kvůli kašli, kterého se já ani syn nemůžeme zbavit. Vy, co máte vyzkoušené, pomáhá to? Stojí to za tu investici do inhalátoru? A jaký doporučujete? Omron? Který typ? Děkuji!

olga_
15. bře 2019

@treasurka Určitě super investice i pro dospělé. My máme Little Doctor a spokojenost!

jannym
16. bře 2019

My jsme rodina astmatiků, takže inhalátor je náš rodinný přítel, super pomocník při nachlazení, nejdřív jsme měli starý mámin, který dostala kdysi na pojišťovnu Artsana ProJet, když umřel (po 12 letech používání), tak jsme koupili nový model, super investice, ale prvotní náklad 4 000, byl dost znát v rodinném rozpočtu

asadek
19. bře 2019

Máme omron, trochu hlucnejsi - ale za nás super 😉 malá hodně trpí na zadní rýmu a v noci ju davi kašel, takže inhaluje aspoň 2x denně 😉

hanve
19. bře 2019

Za nas super, poridili jsme Omron, synovi rymy se zkratily z 10 dnu na par dni, celkove tech rym je mene a jsou rychleji pryc

calvac
19. bře 2019

@treasurka Ano, Omron mame taky. Doporuceno znamymi, lekari, v nemocnici i v lekarne. Je super.

treasurka
autor
19. bře 2019

Děkuju, už jsem asi rozhodnutá =)

vicinity
19. bře 2019

@treasurka který model máte vybraný?

treasurka
autor
21. bře 2019
treasurka
autor
21. bře 2019

Našla jsem ho v bazaru úplně nový s paragonem za poloviční cenu, tak jsem už dál nevybírala 🙂

calvac
21. bře 2019

@treasurka Tak tento naprosto stejny mame doma. 🙂 🙂 Budes spokojena.

marienkamaru
31. říj 2023

Ahoj, já mám super zkušenosti s LAICA NE2013. Doporučil mi ho doktor a je úplně v pohodě a fakt je malý nachlazený mnohem méně často.