Infekce močových cest - plavání. Setkal se s tím někdo?

hladkamouka
10. říj 2022

Ahoj 🙋 chci se zeptat, zda se někdo setkal s infekcí močových cest z plavání. Chodíme na miminkovské plavání, holčička 12 m. A dnes nám přišly výsledky, e coli a dr říkala, že to má určitě z toho plavání. Malé nic není, poznala jsem to po čichu, ale atb dostala 😞 jsem z toho nešťastná, ale asi nemám na výběr, když se toho chci zbavit. Dosud nemocná nebyla a atb nebrala. Jen teď přemýšlím, peníze nám asi nevrátí co? Protože na to plavání už chodit nebudeme. Ale asi bych jim to měla dát vědět, co myslíte? Já jsem na tu hygienu docela dost, ale hodně matek se neráčilo vůbec umýt před vstupem do bazénu s miminkama, tak asi by si to tam měli víc hlídat. Nebo jim takhle odpadne půlka dětí.. 🧐

europa00
10. říj 2022

@hladkamouka ahoj respektive větší šance než ze E coli,což je střevní bakterie, chytne z bazénu je ze ki chytne sama ze své stolice KfYz se děti mnohdy pokadi od spodu až nahoru. To je opravdu větší pravděpodobnost než z bazénu a nikdo ti peníze určitě nevrátí. Z každého bazénu můžeš chytit něco hlavně ženy záleží na imunitě… Js treva vůbec do těch společných nelezu 🙈🙈🙈KfYz si představím všechny cizi neumíte zadky penis a pipkx přejde mě chuť 😂😂

lachipie
11. říj 2022

E-coli je střevní bakterie, ta se zavleče celkem snadno, protože stačí se špatně utřít, dítě se pokadí a má to v plíně rozpatlané všude... Takže snadno. Tím že se matka neumeje před plaváním E-coli nechytneš. Peníze ti nikdo nevrátí. Ale jestli to chcete brát takhle, tak nemůžeš do bazénu nikdy nikam, ani do moře, ani do rybníka, ani na plavečák, budete se koupat doma leda ve vaně.

hladkamouka
autor
18. říj 2022

@europa00
@lachipie
Děkuji vám za odpověď, tak jsem si to nechala projít hlavou a dáme plavání ještě šanci. Jen ještě počkáme. Je pravděpodobnější, že je to z té pliny 🙃