Dobrý den,syn 3 roky,má již 5 tydnu kašel a je zahleneny,ale spíše se mu vše drží v dutinach,poslechove čistý. Špatně slysi na ouška kvůli zalehnuti,chodíme na profuk. Z vyteru mu byla zjištěna bakterie Branhamella,která je prý přirozenou součástí sliznic,ale muže způsobovat prave infekce. Lékařka mi rekla,ze se zalecit nemusí,Ze se s ni tělo popere samo,poslala nás i do školky a syn normálně funguje. Nejhorší je to v noci nebo nad ránem,syn mívá tak 5ti minutový záchvat kašle,přes den občas zakasle,jinak nic. Dáváme aerius,mucosolvan a premyslim,ze koupím sinupret na dutiny. Nemáte někdo,prosím,zkušenost,jak dlouho muže vše trvat? Dr říkala,ze i klidně rok,ale to si tedy neumím představit. Je mi ho už líto,jednak ho to vysiluje a pak má stále zalehla ouška. Děkuji za reakce.
@matyldik To ti už bohužel neřeknu v ty době mu bylo 3 roky. Ted mu je 9🙂 Vím, že nám na nějakou dobu ATB zabrali. Ale on celkově hodně marodil se vším možným. Ted v září jsem mu nasadila ústní probiotika Bactoral a je zatím klid.
.Zatím neměl ani rymu. A mladšímu to take pomohlo na časté rymy a kasliky. To mu je 4,5 roku.
@matyldik Syn měl v krku bakterií Barhamellu a i když dr.nerada dává antibiotika, tak nám ji prelecila atb, práve z důvodu, že měl rymu, kašel a nemohl se z toho vyhrabat. Zkus mu namočit ruce až po lokty do co nejvíce teplé vody co vydrží a pak šup pod perinu nebo zabalit alespoň na pul hodiny do deky uvolní to dutiny. Zkus udělat i cibulový sirup a cibulový čaj s majoránkou ten by měl, taky trochu pomoct. A ten sinupret je taky dobrý. A hodně proplachovat nos mořskou vodou pokud ti to snese tak i konvickou.