Zdravím maminky, můžete mi prosím poradit co se Infacolu týče? Náš 14denní prcek byl dneska z bolení bříška už nepříčetný. Zkoušeli jsme všechno možné a né a né si prdnout. Tak jsem zkusila nasadit Infacol. Akorát si nevím rady s dávkováním. Píšou podávat před každým krmením, ale malý zatím pije hodně často (cca co 2.5 hodiny, občas co 1.5). Podávaly byste ho tak často? Jaké jsou vaše zkušenosti? A jak dlouho ho vlastně podávat?A může se Infacol kombinovat třeba s mastí Pupík? Děkuji
Ano, dávala jsem na střídačku ještě s espumizanem před jídlem, jenže ona byla tak trochu bulimička ☹ Ještě jsme zkusili koupit biogaia, ale blinkala taky a to by se nám trochu prodražilo. Na bolení a koliky trpěla do víc jak půl roku... ☹
ahojki kombinovat urcite muzes
zkus zacit 6krat denne..a uvidis jaky to bude mit efekt snizit zvysit muzes vzdy podavat muzes dlouhodobe
rektarni rourka-uzasny pomocnik vyuzivala jsem hodne casto i nekolikrat denne a oponovani nekterych maminek že je to navykove-neni-aspon tedy u nas nebylo..a to mam 4deti