Ahoj holky, myslíte, že může imunoglukan způsobit u 16 měs. dítěte nechatenství? Mám pocit, že od té doby, co ho dávám malému mi nechce moc jíst. Dávám mu ho večer. A taky mi příjde, že hůře usíná. Díky za názory.
Ahoj holky, já jo dávala malému, a ten po něm jedl lépe, asi jak kdo.
U nás je Imunoglukan už druhý týden a jí standardně jako mašina 😝 😀 Ale je fakt, že ho dostává ráno, tak nevim jestli to může mít vliv 😕 😉
Já dávám od začátku září oboum dětem a v pohodě, žerou jako mlejn 😀 Ale taky dáváme ráno, nalačno 🙂
Já dávám dětem Imunoglukan večer před spaním, žádnou změnu v chuti k jídlu jsem u nich nezpozorovala, je pravda, že jim moc nechutná, když tak zkuste jinou značku, sirupů s betaglukany je víc druhů, určitě vám v lékárně poradí
@sinorina @olusenka @elastiq @littlejane @dadushe @jajina.c @glimmer
Ahoj snažilky, těhulky a maminky,
mohly byste, prosím, vložit své zkušenosti s Imonogulaken na https://www.modrykonik.cz/imunoglukan/ do naší Wiki knihovničky Modrého koníka, kterou si tady s maminkama tvoříme? 🙂
Pomůžete tím ostatním maminkám, které hledají na MK radu, tip, pomoc a zkušenosti vedle obecných informací o Imunoglukanu, které najdou v knihovničce.
Děkuji Vám a přeji krásný den!
Janča
PS: Zapojit se do Wiki MK může každý. Knihovnička je otevřena všem.
Ahoj, dneska jsem si taky všimla, že Anička nechce moc jíst. Dávám jí Imunoglukan necelý týden. Dneska měla svoje oblíbené jídlo snědla dvě - tři lžičky a už nechtěla. Dokonce nechtěla ani bonbónky.