Poradíte prosím něco účinného na imunitu? Dcera 6 let týden ve školce 3 týdny doma takto to jede už od září. Hledám něco na imunitu a zaujalo mě colostrum.poradite popřípadě přímo které koupit a fungovalo vám? Nebo klidně i něco jiného s čím máte dobrou zkušenost. Už mě to fakt štve letos je to nějak časté...dekuji
U nas to same. Syn bral Imunoglukan, ted mu zkousim davat Preventan. Ale spis si to proste musi odmarodit a vybudovat imunitu 🤷
My kupujeme kolostrum na betula.cz. Vždy vydržel ve školce delší čas, ale stejně když tam rodiče dávají a učitelky pouští uchrchlaný děcka s nudlí až u brady , co mají úplně skleněný oči.. tak občas stejně přinese kašel.. on je pak rychle v cajku a my to kolikrát neseme hůř, a lehneme taky. Mě pak pomohlo zvýšit dávku na max, a byla jsem za pár dní taky v pohodě.
@pe_tu_ss_ka Asi tak, potkam maminku, ze mel jeji kluk horecku a ma rymu a za dva dny uz je ve skolce, to bych vrazdila.
@lentilkah Jako u nas. Prosim omluvte na dnes Anicku, ma horecku a prujem a lup, druhy den je uz Anicka ve skolce. A my do dvou dnu doma s prujmem a horeckou.
Jinak k dotazu. Nove mame kolostrum od betuka.cz, bere 3 dny, takze zatim hodnotit nemuzu. Koupila jsem ze zoufalstvi, pul roku do ni denne sypu imunoglukan, vit C, vit D a probiotika a efekt nula, stale doma, aktualne byla od 1.11. ve skolce celkem 4 dny! 🤦♀️ Doma jeste mimino, ktere to hned chytne tez, takze skolkove bacily se nam opravdu dobre staraji o zabavu 👌🏾
@jess20 ja dávám colostrum od LR.Pri covidu jsem ji dávala tekuté, jinak bere v tabletách. Ještě ji dávám Vita Activ taky od LR.Je to sice dražší, ale myslím,ze nám to opravdu funguje.Nemocna letos byla,ale vždy to trvalo jen pár dní-ryma,kašel. A při covidu měla jen 4 dny rýmu a že začátku zvýšenou teplotu.Ty školky jsou mazec,dítě se musí promorit,příští zimu to bude lepší.
Je to pravda také pořád slyším já ten a ten je ve školce nemocný ale dají ho tam i další den chápu že se musí pracovat ale tohle mě taky vytáčí zodpovědnost vůči ostatním nula😡letos je to vůbec nějaký divoký tak hledám co dávat já zatím jen dečko protože mě přišlo že stejně nic nikdy nepomáhalo ale na colostrum sem četla dobré reference ale nechci vyhodit takový balík peněz když to nemusí fungovat. Nejhorší je taky to že to donese domu a my taky lehnem fakt hrůza pořád na hromadě a sedíme doma....😓
@jess20 to colostrum opravdu funguje,ale je fakt,že je to drahé.Jojo,je to mazec,ja jsem taky nepricetna, když doma malou vykuryruju a pak jde do školy a vidím,jak tam všichni chrchlaj. Naposledy že skoly pritahla covid.Takze jsme ho chytly obě. Jsem ve 36tt takže fakt super doba. U těch skolkovych deticek jsou letos ty viry fakt ošklivý,mám dvě svagrovy,co jim děti cerstve nastoupili do školky a taky jsou furt marod.Budeme to muset vydržet. A čekat na leeeeto😊😊😊
@jess20
Ahoj, my bojovali s malým stejně tak s neustálými nemocemi, pořád rýma, dráždivý kašel, pořad mi malýho posílali ze školky domů, že je nemocnej.
Prošli jsme nespočtem imunitních testů, výsledky v pořádku, ale malý stejně pořád nakřápnutý. Nechtěla jsem ho pořád cpát antibiotiky a léky, tak jsem hledala jiné řešení jako vitamíny, homeopatika a nic moc nám nezabralo a kamarád mi tehdy poradil colestrum, že je dobrý na imunitu, tak jsme ho první zařadili formou rýžových kaší k snídani, jestli mu to vůbec sedne a po čtvrt roce jsme nasadili doplňky stravy colestrum s vitaminem C a s hořčíkem a po půl roce užívaní malý naprosto zdravý. Vše jsme kupovali z colvie, kaše i vitamíny. Kosmetiku jsem nezkoušela.
@jess20 zkuste poridit inhalator jako prevenci, procistuje dychaci cesty. Pak treba Imunoglukan, ale je potreba ho pouzivat delsi dobu. S Colostrem bohuzel zkusenost nemam. Ale ve skolce je tohle bohuzel normalni. My s tim bojujeme taky od zari.