Hystericky pláč a nejezení ve 3. měsíci. Čím by to mohlo být?

29. pro 2019

Zdravím, dnes mi můj tříměsíční syn stropil neskutečnou scénu docela jsme z toho vyděšená bylo to ráno kolem devate desáté potom usnul únavou vůbec nechtěl jist jen vyluntil 100ml čaje a odpoledne kolem třetí hystericky plakal, řval, brecel, zajikal se neskutecne si rval pesticky do pusy, kdyby byl starší byla bych si jistá ze se jedna o zoubky nakonec jsme dali viburcol a usnul povedlo se mi dat mu najíst be spaní ale stejně jsem zezacatku bojovala protože mi už asi týden savičku cpe do boku a kouše ji. Co to mohlo byt?

karla2015
29. pro 2019

Zuby? Spurt?...

makronka222
29. pro 2019

Jezis ten musi byt hladovej jak prase. Zuby to muzou byt taky, tezko rict. Davam mu u jidla pauzu kdyz breci, ale rozhodne dat mliko. 100ml caje? Mliko fakt nechtel? Ja bych svoji dala napit max 30ml a pokud by tahla lahev stale, tak bych ji dala UM

nafreya
29. pro 2019

Hlad? Ja teda tak brzo ani caj nedavala. Pry to neni dobre na ledviny....

moonuliik
29. pro 2019

Podle mě to jsou fakt zuby... Dcerce ve třetím měsíci normálně už zuby rostly a teď neteři ve třetím měsíci taky už rostou... Někdo se se zubem už narodí, někomu rostou až po půl roce... Zkuste chladné kousatka 😊

autor
29. pro 2019

@makronka222 Mliko prave nechtěl u toho mi začal neskutecne ječet a odstrikavat láhev ale jakmile dostal čaj tak se zklidnil a pil.

autor
29. pro 2019

@nafreya Když tohle je jediná věc co nám pomaha na prdy.

autor
29. pro 2019

@moonuliik Jako je pravda ze kouše co muže včetně mých prstu a kolikrát to docela bolí a ty ruce si tam vážně rve jak zjednanej hlady to není protože je v pohodě to až dne byl hysterák, ale přijde mi to brzo a není ani nic vidět. 🤷‍♀️

puhelin
29. pro 2019

Syn ma obe dolni jednicky prokousle od 2 mesicu. Ted ma 4,5 mesicu a kouse vse. Je plne kojeny. Caj nedostane dokud bude kojeny.

moonuliik
29. pro 2019

Ono to trvá než jde něco vidět... Každopádně snažit se nevynechávat mlíko... Ať ještě k tomu nepláče hlady... Já dala dneska neteři malíček do pusy a mohla se ukousat k smrti... 😊 A to teprve nedávno ukončila druhý měsíc... zkuste fakt chladit... Pokud nemáte kousatko, klidně hoďte do lednice na chvíli alespoň cumlik, nebo savicku. 😊

autor
29. pro 2019

@moonuliik Já se snazila ale bohužel jakmile ho nutim chytne hysterak a nedostanu do nej nic. 🤷‍♀️

moonuliik
29. pro 2019

Jaký čaj dostává? Stejně teplý jako mléko, nebo studenější? Třeba mu jde i o tohle.... Chce to vytrvalost... Vyměňovat lahvičku s čajem za mléko apod.... Neměl by být čistě jen na čaji.... vím, lehko se řekne, ale musíte zkoušet co na něj platí 😊

autor
29. pro 2019

@moonuliik Mezi krmenim na vyprdění, vždycky si cucne tak 10ml čaj je pokojové teploty. Když jsem dala ten čaj zkusila jsem vyměnit za mliko a řev takže nevím čím to bylo.

autor
29. pro 2019

@moonuliik A dostává kminový.

mamcalenca
30. pro 2019

hm, pokud krmíš flaškou umělé, tak kup savičku s větším otvorem, podle mého se může vztekat že mu pomalu teče, pokud kojíš, může to byt bojkot, to děti v tomto období taky mývají,....

autor
30. pro 2019

@mamcalenca Savicky má prave nové už asi dva týdny. 🤷‍♀️

Například teď večer to byl očistec budil se s brekem každou hodinu(normálně se budí jednou za noc) mliko nechtel cucnul si čaje usnul potom zase vyluntil porci mlika kterou normálně nedává během ani ne minuty nebo nechtel nic jen dudlik. 🤦‍♀️

puhelin
30. pro 2019

Nemohl by mu nekdo prohlednout usta? Jestli to nejsou zuby, nebo treba nejaky bolak.

autor
30. pro 2019

@puhelin Leda až po novém roce pediatrička má dovolenou a ta co ji zastupuje je strašná megera.

puhelin
30. pro 2019

Tohle bych videla na akutni problem, kdyz malo ji. Jela bych urcite na pohotovost.

mamcalenca
10. led 2020

tak jak to s vámi vypadá už je malý trochu klidnější?

efijil
10. led 2020

Naše malá toto dělala také (neskutečný pláč, pěstičky v pusince, nespavost, nechtěla jíst atd.)... nakonec se z toho vyklubala alergie na bílkovinu kravského mléka. Začala jsem kojit bezmléčně... Vše ustalo během mého dietního opatření a během týdne nastala radikální změna...

autor
10. led 2020

@mamcalenca Jsou to zuby je klidnější pomáhá masirovani kousatkem a olejicek.