Zakladam tohle tema kvuli matkam jako je romous a trpaslikg, ktere vi o cem je tahle diagnoza. Dale urcite uvitame Lucenek, ktera je clovek na svem miste a hodne nam pomaha.
Teda ani ty ses PÉRO fakt 😀 presne nenechame se znicit
zdar holky, tak vidis romous, nemusis je zrat i z botama ani ti otevrela nove tema... 😀
holky mám tu bichli té dětské neurologie 20.2 musím vrátit 😉
I vy vite jake je tezke bojovat. Ja ted bojuji s Vami!!! Ikdyz na soudni cestu si alespon zatim netroufam. Ale zacinam se poznavat, jsem proste takovahle bojovnice....
No a ja mizim do pelisku! Dobrou holky moje....
Fakt to sou kravy to bylo moje jediny plus ale trpasliku musime se vzdycky najit mame vse spolecne at si rusi co chtej,ale ja pevne doufam ze za 24 h se tam zase sejdem az ty kravky co tam urazej vychladnou 😝
Tak já doufám, že do tohletoho témetu vám už nepolezou ty lidské bestie.
Romous, jak se má Barunka??? Četla jsem, že vám přibývají dg, ale ona je holka silná a určitě to všechno zvládne 😉
petraluk: Mas krasneho synka....Preju ti to stesticko a mas super motto! A ted uz fakt mizim do pelechu.
Aninam děkuji a tobě přeji, aby jsi se též brzo dočkala zdravého prcka. Motto mě napadlo v době, kdy nám taky nebylo nejlépe, ale nebylo to nic proti tomu co BY SE MĚLO probírat v této diskuzi.
To samé přeji všem, které maj v této diskuzi co dělat 🙂
este jeden prispevok proti pravidlam a blokujem dotycne uzivatelky!!! 😠
Ahojte maminky 😵 srdecne Vam vyjadrujem podporu... mam Vas rada a drziim Vam palce 😵
😀 hezka diskuze
prosim, VYJADRUJTE SA IBA K TEME!!!!
Romous, omlouvam se, ze tvoje tema takto dopadlo. Jsem zvedava, kdy skonci i tohle. Budes se divit, ale moc me to mrzi. Doufam, ze stihnu stahnout tve stranky, abych mela pamatku....