Holky malému zjistili náhodně až v 10 měsících hydronefrozu 3. stupně.. Někdo zkušenosti? Rady atd.. Strašně se bojim
@krtcice taky je mi divné, že se na to nepřišlo... ja sama mám také... A do teď bez problémů až na nynější záněty... Ale zajímá mě malý... Co nás čeká.. Jdeme až za 13 dní na urologii v HK, pak Nefro... Co bude muset podstoupit a jestli se vždy už od 3.st operuje.. Navíc má divertikl močového měchýře 🥴
@dancaherman neoperuje, ale teda nemám zkušenost s tím divertiklem 🤔 syn měl do 1 rolu 3x zánět močových cest. 2x hospitalizace, jednou ambulantní léčba s denním dojížděním. U druhé hospitalizace ho chtěli vyšetřovat zavedením hadičky do pindíka, napustili by přes to do močových cest kontrastní látku a byl by, teď už nevím přesně, na CT? Nebo něco podobného. Trvalo by to asi hodinu, musel by být v klidu. Já to odmítla, švagrová na tom byla se synovcem a ten co celé protrpěl, plakal, pak měl cesty podrážděné a čůral krev. Takže jsem řekla, že ne. Že chci počkat aspoň do roka jestli se to nezlepší. Primářka dětského souhlasila, primář nefrologie se moc netvářil ale nic nenadělal. A ještě že jsem počkala. Začalo mu to samo ustupovat jak rostl. Tak se to vše samo rovnalo. Ve 2 letech už byl v pořádku, byli jsme vyřazeni z nefrologické poradny. Opravdu z toho tzv.,,vyrostl".
Držím palce ať je to u vás taky v pořádku 🍀
@krtcice moc děkuji 🙂🍀
Syn měl 3.stupeň, ale zjištěno po porodu. A hodně se tehdy divili, že se na to nepřišlo už v těhotenství... Co bys chtěla vědět?