Chtěla bych se vás zeptat jestli máte někdo zkušenosti s hospitalizací dítěte ve FN Ostrava na dětské chirurgii tzn. zda je možnost být na pokoji s dítětem (ještě budu zjišťovat v nemocnici),jak probíhá stravování u případného doprovodu a popř další vychytávky co zpříjemní pobyt.
Syn (5 měsíců) půjde na operaci a ráda bych měla nějaké info popř na co se připravit.
Děkuji 🙂
Byla jsem hospitalizovaná se synem (5let) v lednu. Po celou dobu jsem byla s ním. Jídlo jsme si mohli dát buďto ve společenské místnosti (na oddělení) nebo přinesli na pokoj.
V době naší hospitalizace byla na oddělení maminka s kojencem, měla s sebou kočárek a nosítko.
Nevím, jak brzy budete nastupovat, ale momentálně na oddělení (8.patro) probíhá rekonstrukce, takže jsou dočasně přestěhování.
Obnovuji dotaz.
Byl jste někdo hospitalizován ve fakultce na hematologii/hematoonkologii? Jdeme na jednu noc(doufám). Dcera má rok a půl.
Vůbec nevím, co si vzít sebou (pro mě, u ní je to víceméně jasné) a děsím se noci, kdy malá od narození postýlku bojkotuje, spí s námi a teď už ve své posteli přiražené k naší. No nějak to budeme muset přežít i kdybych ji měla celou noc hladit.
@uzivatelkapetra myslím, že to bude stejné jak na oddělení chirurgie. Pohodlné oblečení, pyžamo, pantofle.
Co se týče postýlky, maminka vedle taky měla k dospělácké posteli přiraženou děckou ;).
Pozn. Netuším na jaký zákrok malá jde, ale počítat s osobní hygienou v momentě kdy dítě je na zákroku. Pak není moc šance krom wcka ;)
Jé ja tu píšu znovu 🙂 My byli. Se synem. Ještě neměl ani rok. Vše v pohodě. Jsou tam boxy, takže máte soukromí. Syn taky vždy spal s námi v posteli, na postýlku moc zvyklý nebyl, takže spal v posteli i tam se mnou. Jako žádné extra pohodlí, ale v pohodě, dalo se to.
a pro děti tam mají herničku, takže pokud dítě může, může si tam jít hrát, nebo si aspoň půjčit hračky na pokoj
@resare a to bylo na té hematologii, v té budově s dětskou klinikou?
@uzivatelkapetra ano na Hemě
On byl hospitalizovany vicekrat, takze jsme byli i na normalnim dětském.
@resare děkuji
Za soukromý pokoj budu hodně ráda, ona večer občas dost řve při uspávání a někdy i ze spaní a kdo ví jak to bude v cizím prostředí, bych nechtěla obtěžovat další děti
@uzivatelkapetra je to box. Vlastne totozne jak ty cekajici pokoje na denni klinice. Dva samostne boxy maji spojenou chodbicku se socialkama.
My máme, dcera (5let) tam byla dvakrát. Jednou v roce 2021 a podruhé 2022. Byla teda s manželem, takže poprvé měli pokoj pro sebe a podruhé si radši zaplatili nadstandart. A jinak ani jeden z nich si na nich nestěžoval. Ted podruhé se týden po hospitalizaci dcera ptala, kdy tam může jít znovu. Byli na ni hodní, dostávala plyšáky..... Já byla se synem ve FNO na dětském a na pokoji s ním samozřejmě být můžete (kor u tak malého dítěte) dostanete vlastní postel a on postýlku. Jídlo máte taky. Snídani, oběd, večeři (je dobré si vzít něco sebou). Televizi na pokoji měli .