ahoj holky, malý za dva dny 11 měsíců má od pátku horečky okolo 39, dávám nurofen sirup, občas paralen čípek na střídání. mléko pije, ale pořád řve šíleně, noci katastrofa, tahá se za ouška, nedej bože ho někam položit (přebalování, převlékání, kočárek.) šílený řev, ale takový co jsem u něho nikdy nezažila a to byl nejvíc uřvané mimino co znám.. ale tohle jsem nezažila. nevím co s tím, horečka mu vždy klesne po podání léku, ale řev neustává.. myslíte jet na pohotovost nebo počkat do zítra k doktorce? myslíte, že takhle se můžou prožívat zuby? no to mě dovezou brzo... má jen dva spodní a ty vylezli bez problému
Já bych jela na pohotovost
Určitě na pohotovost, jestli se tahá za ouška, může to být klidně zánět středního ucha, nema/neměl rýmu? Nebo nebyl někde ba průvanu?
Ty uši by mě hnaly na pohotovost hned. Nečekala bych.
A právě to pokládání ho může strašně bolet, jak má tlak v uších
to mě vůbec nenapadlo holky děkuju.. rýmu nemá, na průvanu moc nebyl jen ve čtvrtek na nakupu autem otevřené okýnko možná bylo.. manžel mě furt nadává že sem hysterka, kam bych jezdila,. ale vyrazíme..
Mám také 11mesicni, určitě bych jela na pohotovost, jak to popisujete něco ho hodně trápí, možná to budou ty ouška. Držím pěsti a dejte vědět.
On si říct nemůže, ja nevim jaká je to bolest, ale i moje dvouletacka, která to chytla, sama řekla, že chce k paní doktorce, jak ji hrozně bolí ouško, a to se doktorů bojí jak cert kříže. A to jsme přijeli za včas, že ji nemuseli ouška píchat, že to rozehnali jen kapkami.
Dej pak vědět, jak jste dopadli. S tahle malým dátětem je lepší být za histerku, než něco podcenit. Jinak držím palce, at to není nic vážného a jste brzy fit!
Jak jste dopadli?
je to malé miminko, podle popisu není vpohodě, takováto teplota je už dost vysoká. Určitě bych to do zítra nenechávala.