Holky prosím, setkala jste se některá s tím, že při aftách se udělají puchýřky na rukách a nohách. Mají to obě mé děti a chytla jsem to i já.
švagrová to chytla s dětma v Ikea před lety.
aj my sme to mali, ked mi lekarka povedla dg, zasmiala som sa, ale teda je to tak. Presne tak sa to vola, ako pise @lenicka07. Liecene to trva tyzden, neliecene sedem dni 😉
díky holky, mrkla jsem na net no máte pravdu je to tato nemoc, chudák náš malý ten má teda pusu samý aft, hlavně ho to bolí na jazyku.
ahoj, je to určitě ta ruka-noha-pusa. Moji kluci to měli oba na konci června, a na ty puchýřky na těle nic není, to samo odezní, ale na ty afty nám Dr. napsala nějakou dělanou vodičku z lékárny s ATB, a super to na ty afty zabralo, rychle zmizely. Moje ségra to od kluků chytila taky, a zkoušela ty afty léčit různě sama a až tahle vodička jí pomohla. Ale jak se to jmenuje bohužel netuším, na receptu bylo napsáno jen hafo různých látek, z kterých se to dělalo.
Tak si zítra zkus zavolat k Dr. zda ti na ty afty taky něco napíše, s malým tam ale moc nechoď, je to vysoce infekční
Holky už je to o hodně lepší, malý už začal hezky jíst a na těch rukách a nohách se ty puchýřky už ztrácejí, mě ještě trochu pobolívá ta afta u kořene jazyka, ale jinak taky celkem dobré. Díky Vám všem, kteří jste mi tady napsali.
je to nemoc tzv. ruka - pusa- noha, je to teď docela časté, ale ještě jsme to neměli.