Ahoj, potřebuji poradit. Malá dost trpí na horečky, má je celkem často, svádím to na zoubky ale nevím.Teď má opět druhý den horečky dneska k tomu všemu už asi 5 x kakala ale problém je v tom že to má takový hodně tmavě zelený až černý, nemáte s tím někdo zkušenosti co by to mohlo být?
Díky za radu, no malá mívá horečky tak kolem 38, ale kdykoliv má třeba jen rýmu hned k tomu dostane horečku která je tak dva dny a je pokoj. Ale teď jí má a nic jiného ji není, žádná hořečka, nic. Jen to kakání měla dneska zvláštní, nevím co by to mohlo být.
Přepsala jsem se, chtěůla jsem napsat že má horečku a žádnou rýmu (né žádnou horečku jak jsem napsala)
Ahoj.
Taky bych to moc nepodceňovala.Třeba to nic nebude,ale pokud na teploty trpí více,asi bych se domluvila s MUDr.I když na zoubky má nárok...,ale přece jen pro klid duše.Třeba bude stačit i telefon.konzultace. 🙂
ahoj lucas, já bych to nepodceňovala, 5x denně stolička je dost, nemá průjem, my ho měli nedávno, teda jen trochu řidší ale i tak nám doktorka poradila dietu, rýži, mrkev, banán a spravilo se to. Tmavá zelená stolička je myslím v poho, nepíšeš jestli kojíš nebo přikrmuješ, po příkrmu může být zelená a jestli jseš na nutrilonu tak to může být i z toho. Jinak hnědá, černá stolička je prej hladová. Nevím. Radši zavolej doktorce.
Né řidší to právě neměla , ale dneska už to bylo dobrý, takže asi jsme to měli z nějakýho jídla. Já malou přikrmuji a ještě i kojím, máme přes 8 měsíců. Dneska už neměla ani horečku a byla úplně v poho, tak snad to bylo fakt jen od těch zoubků. Ale moc díky za rady.
ahoj, může se jednat o střevní virózu, musíš k pedoatrovi a na horečky doporučuju čípky od Nurofenu, ty jsou na horečku nejlepší.
ahoj holky...moje ditko ma horecku...38.1, dala jsem ji cipek a ted spinka, jen nevim,jestli je dobre male mimi zabalit do 2dek,kdyz spinka(mne to dela dobre,kdyz ,mam horecku-zimnice),ale nevim,jak u male,vi to nekdo?
bal, naopak když má dítě horečku, musí se obléknout o něco méně, tím, že ho teple navlékneš mu teplotu zvedáš. A doporučuju vlažné zábaly.
Přesbě jak píše radost,méně oblékat a vlažné zábaly 😉
Jo a hodně tekutin 😉
@lucas Zoubky dokážou pěkně potrápit, horečky můžou být až týden a může být i průjem. Syna boleli až rostoucí stoličky, ty první zoubky jsme ani nevěděli že rostou 🙂 ale musím říct, že nám skvěle zabral nurofenový čípek, který srazil teplotu a pomohl od bolesti. teď už do něj čípek nedostanu tak dávám nurofenový sirup a také pomůže.
a nebudou to rotaviry? Dcera zvracela asi 11 x za noc, mela horecku. Dala jsem ji nurofen a hned byl venku. Pak nurofenovy cipek, ale pak uz mela i hnacku, bylo to strasne. Byly jsme i v nemocnici.
ahoj ja tohle mela s Laurou myslela jsem,ze to jsou zuby,ale u toho pry nejsou tak vysoke horecky.Moje Dr.chtela moc ve ktere byla bakterie a nasadila antibiotika ted chodime na nefrologii a td.Horecky urcite nepodcenuj a jestli ma tvoke lekarka CRP tak to nech male udelat...at vis jestli ma zanet v tele nebo tak neco..deti take hodne trpi na ledviny....