Holky prosim o radu nebo radu. Moje mala (3r) rika, ze ji stipe pipka. Prvne jsem myslela, ze je opruzena. Mazla Bephantenem. Ted vecer pri koupani jecela, ze ji to stipe...Tak pri utirani, ze se podivam poradne. Vubec nechtela, abych ji tam sahla. Ale podarilo se, a kdyz sem hodne rozevrela ty pysky, tak to tam ma hodne cerveny..az se mi zda ze to mokva. Ne kolem posevniho vchodu, ale kolem klitorisu. Mazla jsem Bephantem, ale nevim jestli je to vhodne. Urco v po pujdem k mudr, jestli se to nezlepsi.... Ale ted prosim o radu cim treba mazat nebo oplachovat. Ted byla curat a desne ji to stipe. Moc dekuju za rady nebo zkusenosti.
Určitě imazol, zklidní se to.
Dceři na to samé pomohl slabě růžový roztok hypermanganu jako sedací koupel a ještě slabě maznout canestenem a za dva dny bylo po problémech, doporučeno od dr.
Ještě můžeš oplachovat řepikem nebo silným černým čajem. Než třeba dojdeš do lékárny.
Taky nám kdysi pomohla slabě růžová koupel z hypermanganu. Od té doby myju holky pouze Herbalonem- mycí gel z dubové kůry a je klid.
A dystak ať čůrá ve sprše nemuselo by jí to tolik štípat
Muzete koupat v salveji, nebo slabe dubove kure, po curani vlaznou sprchu, netrit papírem ani ubrousky. No mazat muzete canesten jestli mate doma a hodne vetrat
Kromě hypermanganu ještě sedací koupel z měsíčku
Holky, diky za Vase radky....letim do lekarny a snad neco zabere🍀
Ten Canesten jsem si nebyla jista, jestli muzou takto male holcicky🙈
imazol, nebo canesen a na to sudocream (po imazolu a sudocremu to přestane štípat)
To vypadá spíš na zánět močáku a ATB vás neminou asi. Doporučuji všechny sprchové mýdla prýč, umývat jen vodou a vždy po toaletě omýt odvarem heřmánkovým, možná ta sedává loupež v jemném roztoku hypermanganu, a pak namazat sudocremem.
Určitě tento sirup je super.
Musí moc pít a čurat, nezadržovat čůrání, třeba do vany v teple vodě. Držím pěsti ať je brzy líp ❤️
https://www.benu.cz/uroval-mega-brusinka-sirup-...
Pokud to od vcerejska nepovolilo, tak bych vyhledala lekare, ta uz prece musi byt chudera zoufala ☹
Nepoužívat žádnou pěnu do koupele, jen umývat prcinu vodou(žádné ubrousky). Zkus namazat Imazol Plus krém. Doporučila mě to gynekoložka pro dcerku. Určitě doporučuji šetrnější prací prášek na kalhotky+zatím žehlit z obou stran, dávat bavlněné