Maminky prosím o radu. Malý má 4 mesiace a už od narodenia máme problémy s pravým očkom. Už v pôrodnici mu trošku hnisalo, tak mu kvapkali Septonex. Sem tam som mu to kvapkala aj doma a doktorka nám potom predpísala Kanamycin. Pomohlo to na pár dní a potom zase. Tak sme dostali kvapky Tobrex a tie zabrali super. Po týždni bol pokoj skoro mesiac až do včera, keď to začalo znova a tentokrát má kútik očka úplne červený a ružové bielko očka. Boli sme ráno u doktorky a tá predpísala znova Kanamycin s tým, že za týždeň prídeme na kontrolu a objedná nás u očného a asi budú malému zpriechodňovať kanálik.... Máte nejaké skúsenosti a rady? Známa mi poradila, aby som mu tam kvapla trošku mlieka ale moc sa mi to nezdá?? Moc ďakujem a prajem pekný zvyšok dňa
S tímto jsem si prošla u obou dětí ☹ - měli jsme přesně to co ty, Kanamycin, Tobrex, zabralo ale opravdu jen to propláchnutí u Dr., jinak se to pořád vracelo...
Syn měl to samé, léčili jsme vším možným cca do půl roku, nakonec musel na proplachnuti slzného kanálku. Od té doby to bylo již v pořádku.
Maly to mel take. Dostavali jsme ruzne kapicky/asi 2x atb kapicky. Nakonec ocicko po 5. mesici prestalo hnisat samo, bez proplachu 🙂
ocuflash nebo opravdu mateřské mleko...