Zdravím, potřebuji uklidnit. Holky, mělo některé vaše miminko tato hnědá vlákna ve stolici? Jsou nám čtyři měsíce a jsme pouze kojení. Chlapeček se stále směje, nemá bolení, prospívá. Moudra nám řekla, že pokud je spokojený není třeba nic řešit, ale mě se to nezdá. Kaka normálně to jo, ale mám strach jestli se nejedná o natravenou krev nebo ABKM. Již před měsícem jsem vyrazivala mléčné a nepřišlo mi, že by byla změna. Jo a banán jsem nejedla. Děkuji za každou vaší reakci. A omlouvám se za foto
@merope Dehydrovany mi nepřijde. Pije v těchto teplech častěji a nepřijde mi, že by to byl vyloženě průjmík. Znepokojují mě pouze ty nahnedly vlákna. Tak nějak se to střídá. Týden tam třeba jsou, pak dva dny nic, pak zase ano. Jsem z toho jelen. Takže myslíš, že to nemusí být nutně třeba ABKM?
@hanydve Myslím si, že při ABKM je to čerstvá, jasně červená krev.
@katule1990 Taky si to myslím. Možná plaším zbytečně. Jen jsem byla zvyklá na stolici typu michana vajíčka a teď již nějaký čas toto. Tak snad mrnauskovi nějak neublizuji. Říkám si, že by měl určitě i jiné obtíže. Je Teda fakt, že teď na čtyřech měsících začal často ublinkavat. Třeba i hodinu po jídle. Ale zase se začal víc hýbat, tak možná proto..
Jako pokud z toho není vyloženě dehydratovaný a není to úplně pořád, tak je to ok. Kdyby to bylo pořád, tak už se mi to až tak moc nelíbí. Ale natrávenou krev bych v tom nehledala. Pravdou je, že pokud prospívá, tak by to mělo být ok.