Ahoj holky mate nektera skusenosti rady tipy? Moje mala ma od pondeli prujem nejdrive to zacalo teplotou vodovym zelenym a pak hlenovytym prujmem co 20 min, upalovali sme k dr ta udelala vyter naordinovala hylak a dietku, jen prumu se stale nemuzem zbavit, vysledky vyteru jsou v poradku teploty mela jen to pondeli vcera uz kakala spise kasi ale 5x za den a dnes od rana tez hlenovite uprcky a pak kasovite, zitra budou vysledky jeste odberu stolice co nam delaly dnes ale jinak stale dieta ale stejne mi mala nechce skoro vubec papat a cajik do ni taky musim cpat, mate s timto skusenosti co by to mohlo byt? Zoubky to pry asi nebudou ...
Malej mel sestou nemoc 8m a obevil se prujem pri horckach. Dala jsem mu smectu a bylo po prujmu.
Diky holky, asi taky skusim tu smectu, pac ten hylak to je utrpeni to do ni dostat a ani se ji nedivim je to fakt humus kyselej... hlavne se bojim aby moc neubrala na vaze kdyz od pondeli prd ji ☹
Ahoj nám dr. napsal nějaký prášek do vody něco jak smekta ale už nevím jak se jmenoval a dietku a mlíčko bez laktozy. Já vybrala nutrilon low lactose a do 3 dnů to přešlo. 😉