Ahoj, nedá mi to nezeptat se. Dcerka má v posledních dnech stolici s hlenem. Někdy je vicemene normální, sem tam smrkanec, občas průjem s hlenem a někdy k tomu i docela pronikave kysele zapacha. Dnes ráno třeba normalni stolice, ale dost zapachala, odpoledne vyprdela jen hlen. Jen ten. Plena čistá a v ní jen dlouhá nudle.
Do minulého týdne to bylo vše ok. Začali jsme s příkrmy měla mrkev, batat, řepu, brambor.. Myslela jsem jestli to není z toho ale teď je asi čtvrtý den bez příkrmu a je to stále. Kojím, jídelníček jsem nijak neměnila, ani jsem nejedla nic neobvyklého.
Nicméně, mám vzhledem k tomu, že si začala dost vehementně sahat do pusinky a vselicos zvykat (včetně prsa), do toho ty průjmy a příšerný denní spaní, pojala jsem podezření na zoubky.. Ale nejsem si úplně jistá, jestli takový hlenita stolice k tomu úplně patří..?? S dr to samozřejmě budu řešit, v pondělí ji zavolám. Jen mě zajímají vaše zkušenosti, rady,..
Hlen nesmí být ve stolici, raději navštivte pediatra, at jste klidnější a maličká je v pořádku...
@nesticka Hlen ve stolici může znamenat alergickou reakci na nějakou potravinu. Syn má alergii na kravskou bilkovinu, vejce a kuřecí a taky jsme tohle v plence ze začátku měli. Společně s průjmem a ekzém. Někdy se mohou objevit i nitky krve.
@simirek1 já jsem právě byla relativně v klidu když měla ten průjem, protože mi bylo řečeno, že to může být k těm zoubkům a při průjmu se to stává. Ten dneska obsah plenky mě Teda už normální nepřijde no, plenka byla krom toho úplně čistá..
@horseska19 u nás žádný ekzém, žádné bolavé brisko, dneska ani ten průjem, jen samotný smrkanec. Přijde mi to pravé divné.. Kamarádky malý nesnese laktozu a má abkm. Měl šíleně průjmy a hodně ho bolelo brisko a byl neklidný, zatímco Kačenka je úplně v pohode🤔🤔 no v pondělí zavolám hned doktorce, měla jsem to tak jako tak v plánu a jsem zvědavá co z toho bude Teda... 🤷♀️🤦♀️
Zapomněla jsem napsat, že je jí 5 měsíců. Přes den je normální. Hravá, usměvavá. Usínání Teda děs běs.. Uspavam i hodinu a ve výsledku stejně neúspěšně, takže chodíme zkoušet štěstí do kočárku ven. Jinak se ale chová normálně, není plactiva apod..