Ahoj holky, naše Sofi má píchnutá ouška asi od 4 měsíců, vše bylo relativně OK, píchal jí je doktor, měla zlatý náušničky, ale v ouškách se jí vytvořily "granulomy".... Vypadají jako takové načervenalé bobulky pod kůží, někdy zduří víc, někdy méně.... 😨
Dokonce jsme vyměnili náušnice za stříbrné, je to ještě horší.... Takže jsem je vytáhla úplně, mažu Betadinem a v pondělí skáknu pro ušinky z chir. oceli....
Máte některá zkušenosti s léčbou a jak??? Doktor straší, že bude malá bez náušniček napořád.... ☹
A je v nich hnis nebo co? Mazala bych framykoinem..
@bocinka a bolí jí to? Já měla v pupíku bouli, ale to byl hnis, takže to pak bylo v pohodě, a u ucha se mi někdy taky udělá taková boulička, ale to se dá vymáčknout (hm, chuťovka, co 😝 😀 ), takže to asi neporadím, každopádně bych to mazala spíš tím framykoinem, jestli ste ještě nezkoušeli. A už má Sofi naušnice z chirurg.oceli?
@lucie777 nebolí, je to asi fakt jen tukové, jen to někdy tak vyleze a zčervená.... A jo, včera jsme jí dali jednu a dneska druhou, páč je háklivá na celou hlavu, nechce si ani čistit uši, jen sama, natož tak držet u nandávání náušnic, takže to byl boj, všichni jsme byli spocený a vyřízený.... 😀 😀 ale má je, tak jsem zvědavá.... 😕
No jéje, tak bude nosit magnetický a ještě mají léčivý schopnosti🙂