Forlax 4g. Do čeho jste ho přidávali, ředili?

nnikola24
28. kvě 2021

Dobry den

Moje dcera rocni bere forlax od vcera bohuzel jsem necekala ze ji nebude chutnat a ani se dr neptala.

Chtela bych de zeptat ředily přidavali jste ho třeba do džusu nebo do mléka ?

Potřebuji aby ho vypila protože ma psychogenní zacpu a kdyz kaka tak hrozne place a boli ji to a zadrzuje to ,,

Me napadlo ze to normalne pripravim a rozmicham z vodou a pak to priliju do toho nutrilonu . Nebo pridat ten prasek rovnou do nutrilonu
Jak jste to delali vy ?

Moc dekuju

mdch91
28. kvě 2021

@nnikola24 zavolej do nejake lekarny a radsi se zeptej, ale myslim, ze je to v pohode

vacel1
28. kvě 2021

@nnikola24 dceři ho do mléka dávám, přidávala jsem ho i do ovocného pyré nebo zamíchala do polévky...
V láhvi s mlékem se v pohodě rozpustí.

pinkyy
28. kvě 2021

Taky davam do mleka, uz asi pul roku, jinak by ho nevypila 🙂 takze za me zrejme v pohode.

nnikola24
autor
28. kvě 2021

@vacel1 takze normalne ten prasek jsi vysypala do jidla ?
Nemusim to tedy napred rozmichat ve vode

areh
28. kvě 2021

@nnikola24 v lékárně mi řekli, že můžu dát do čehokoliv. Ale syn to poznal ve všem.

vacel1
28. kvě 2021

@nnikola24 jj, normálně ho vysypu. Nevím, jestli to tam pak jde cítit, dcera mi tvrdí, že chutná stejně jak bez něj. Od malička měla problém sníst jakýkoliv lék, ale toto vzala hned a v pohodě. Zácpu měla od dvou let (problém v její hlavičce), byla schopná nekakat i 6 dní a toto jí pomohlo.

nnikola24
autor
28. kvě 2021

@vacel1 tak aspon ze to pomohlo a uz ji snad nema
Moje to ma dva dny ten lek ale zatim zadna zmena ale mozna protoze jsem do ni skoro nic nedostala

vacel1
28. kvě 2021

@nnikola24 no určitě to trvá dýl, než začne fungovat, pokud potřebujete hned, tak je super Easylax, akorát se dává do zadečku a to už naše nechtěla pak. Ale pomohl hned. Je bez předpisu. Ale to není dlouhodobé řešení, jen kdyby už fakt dlouho nekakala, tak ať ji nebolí bříško.

marge_s
28. kvě 2021

@nnikola24 hele radsi se porad, ja mam totiz pocit, ze se to nekak vaze s vodou a je potreba urcite mnozstvi tekutiny. Jsem to resila pred dvema lety a myslim, ze to urcite dve deci byly. Zkusim to najit 🤔 az budu mit vetsi chvilku casu

marge_s
28. kvě 2021

@nnikola24 je to 50ml podle pribalaku, mam pocit, ze se to prave jakoby musi “aktivovat”, ale ted to narychlo nemuzu najit 🤔

lilian2111
28. kvě 2021

Jj i nám říkala doktorka že se má ředit ve vodě. Tak bacha na to...

ivetkakr
29. kvě 2021

Ja ho rozmicham jen na zkumavky s nurofenem a prasknu mu to do pusy jak nurofen,ze začátku mu taky nechutnal,teď po dvou měsících se nanej už těší...

ivetkakr
29. kvě 2021

@nnikola24 jo a taky musíš počkat minimálně 4dny,dřív ten lék nereaguje...

lilian2111
29. kvě 2021

@ivetkakr To nevím, ale u nás fungoval snad už první den 😀

ivetkakr
29. kvě 2021

@lilian2111 fakt? Mě totiž po několika dnech nefungoval,tak jsem ho vyřadila a MUDr mi pak říkal,ze ho mam nasadit a vytrvat a vyplatilo se :D ale bere ho dva mesice a každý pokud o vysazeni je znovu zácpa,nevim co budeme dělat...