Dobry den
Moje dcera rocni bere forlax od vcera bohuzel jsem necekala ze ji nebude chutnat a ani se dr neptala.
Chtela bych de zeptat ředily přidavali jste ho třeba do džusu nebo do mléka ?
Potřebuji aby ho vypila protože ma psychogenní zacpu a kdyz kaka tak hrozne place a boli ji to a zadrzuje to ,,
Me napadlo ze to normalne pripravim a rozmicham z vodou a pak to priliju do toho nutrilonu . Nebo pridat ten prasek rovnou do nutrilonu
Jak jste to delali vy ?
Moc dekuju
Taky davam do mleka, uz asi pul roku, jinak by ho nevypila 🙂 takze za me zrejme v pohode.
@nnikola24 jj, normálně ho vysypu. Nevím, jestli to tam pak jde cítit, dcera mi tvrdí, že chutná stejně jak bez něj. Od malička měla problém sníst jakýkoliv lék, ale toto vzala hned a v pohodě. Zácpu měla od dvou let (problém v její hlavičce), byla schopná nekakat i 6 dní a toto jí pomohlo.
Jj i nám říkala doktorka že se má ředit ve vodě. Tak bacha na to...
Ja ho rozmicham jen na zkumavky s nurofenem a prasknu mu to do pusy jak nurofen,ze začátku mu taky nechutnal,teď po dvou měsících se nanej už těší...
@ivetkakr To nevím, ale u nás fungoval snad už první den 😀
@lilian2111 fakt? Mě totiž po několika dnech nefungoval,tak jsem ho vyřadila a MUDr mi pak říkal,ze ho mam nasadit a vytrvat a vyplatilo se :D ale bere ho dva mesice a každý pokud o vysazeni je znovu zácpa,nevim co budeme dělat...
@nnikola24 zavolej do nejake lekarny a radsi se zeptej, ale myslim, ze je to v pohode