Krásný den
Začaly se nám objevovat flíčky n svědí neboli kolikrát ani hned nepostrehnu že má nový pak to zmizí nebo hodne vyhlédne a pak se zas hodně objeví myslela jsem si že je to postipani hmyzem z dovolené a viletu ale drží se jí to a nevím zda jít či nejít na infekční jdem teda k doktoru tak se na to hned zeptám ale do naberu máme daleko prosím o radu zda se stím někdo setkal🙂
@vikysek0987 nám právě taky zmizí a některý jen vyblednou byla jste stím u lekaře? Já vub c nevím jak to řešit nebo jesi počkat:(
@werisecek Řešila jsem nedávno to samé (vypadaly jako štípance pak fleky,které naběhly a vypadaly spíš jako spálenina s puchýřem,rozpily se ve větší fleky,až dočista zmizely)a dočetla jsem se prý alergie-nevím na co ,nic jsme neměnili,ale tak ta se může objevit kdykoliv....
Jak se fleky objevovaly,tak mizely(trvalo to několik dní)až se jednoho dne neobjevily vůbec....
Malá měla pár dní před tím teploty,tak jsem myslela,že to souvisí, ale objevily se až po nich,tak jsem sama pátrala co by to mohlo být....