Ahojky holky.V pondělí měla malá horečky,tak dostala čípek,v úterý už jen zvýšená teplota a od středy už normální teplota Dnes jsem při převlékání objevila na těle tyto flíčky.Má to na hrudi,zádech,krku a v oblasti genitáliích.Přikládám i fotky.Nesetkal se s tím někdo z vás?
@jjasmina tak snad ano.Teď po probuzení to má malá už i na obličeji
U nas presne takhle vypadala sesta nemoc, ale syn teda mel horecky tri dny a mel osypane jen telo a nohy.
To bude ta 6.nemoc. Malá to teď taky měla. Několik dní horečky, pak drobnoskvrnita vyrážka.
Vyrážka by svedit neměla, pokud si to nějak škrábe, možno dát fenistil kapky.
Pak jen nahlásit u dr, že měla tuto nemoc, aby si to zapsala do karty.
@palja a měli jste to i na obličeji?
Ano měla slitou celou hlavu, viděla to i dr. Měla toho viru v sobě hodně, 4 dny horečky skoro 40st a pak ta vyrážka napřed na obličeji, pak po celém těle. Byli jsme i u dr.
@palja já zítra určitě budu volat.Malou to dnes na krku i svědčilo,tak jsem jí dala fenistil kapky a od té doby klid.Už se jí ty flíčky zase zvětšily,tak uvidíme.
@palja *svědilo
Ta vyrážka přichází postupně a pak během dvou dnů zmizí. Tím fenistilem nic nezkazíte, nám ho doporučila dr už u první dcery, když taky měla 6 nemoc. Tou vyrazkou to končí. Malá měla právě celou hlavu a celé tělo jako spalnicky, než jsme došli k dr, tak byla celá červená. Já jsem tam nesla i moč, kvůli těm vysokym horeckam, udělala i crp, strep test a celkově jí prohlédla. Až když vše ostatní vyloučila, tak potvrdila tu 6.nemoc.
Nebojte, teď už to bude dobré ❤️🍀
@palja moc děkuji😊
Možná 6. Nemoc, vyrážka by měla být finish