Epilepsie u dvouletých dětí

michaels
30. bře 2015

Ahoj , chci se zeptaz jestli je tu nějaká mamina, co má doma také malé dítě, které má epilepsii. Syn asi tak od jednoho roku mývá zahledění. Někdy i několikrát denně. Třeba si hraje a z ničeho nic vykuli oči vypadá to jako když kouká doblba, přestane si hrát a vůbec nevníma l. Může me na něj mluvit jak chceme i když do něj několikrát strčíme tak nic. Až po pár vteřinách se vrátí zpět. Říkali jsme to doktorce a ta nás poslala do nemocnice na neurologii že je to možná epilepsie. Dělali mu vyšetření magnetickou rezonanci a taky EEG ale jelikož pořád u toho plakal a hýbal se tak tam toho moc doktorka nevyčetla takže nic nenašla ale říkala že je spiše pravděpodobné že to určitě má. V květnu jde na eeg znovu. Dneska to měl syn dvakrát to zahledění.

luciksima
23. čer 2015

@michaels ahojky chci se zeptat jestli u vás něco eeg ukázalo a jak jste dopadli?naše malá má též zahledění ne teda moc často tak 3krát a 2krát měla zahledění,že dala i oči v sloup ruce vzhůru...podařilo se to mojí mame uplně náhodou natočit ukazovali jsme to na neurologii a musíme na eeg jdeme příští týden malé jsou 2 a měsíc...

michaels
autor
25. čer 2015

Ahoj, první eeg nic neukázalo a nedavno jsme byli na kontrolnín a čekáme na výsledky. Myslím, že tam také nic asi nenajdou, protože syn u obou vyšetření strašně plakal a nedal se utišit.

luciksima
28. čer 2015

@michaels ahojky my jdeme zrovna zítra a malá má u toho eeg spát no nevím jestli tam teda usne ona jinde než doma ani nespí...tak jsem zvědavá a ve středu pak máme jít pro výsledky,ale kdo ví jestli jí ho vůbec udělají když třeba spát nebude!Vám přeji at máte vše v pořádku!