Hezký den. Máte někdo zkušenosti s tímto anestetickým krémem? Opravdu to funguje (odběry, zavádění flexily)? Místo, kam aplikujete, poté obalíte potravinářskou fólií a to stačí, nebo obvazujete něčím dalším? Děkuji.
Funguje výborně, výsledky neovlivnil, ale je třeba dostatečně vyčkat (ideálně 45minut) a hlavně namazat správné místo. U nás jej mazaly sestry na oddělení absolutně hlava nehlava (do loketní jamky na zlomebě ruce, kam se nenapichuje, na místa, kde není žádná žíla, …)
mně ji dal doktor pro syna, namazat prý hodinu před odběrem a přelepit náplastí, ale jak funguje, to ještě nevím, jdeme až za týden :D
Opravdu funguje dobře, byla jsem se synem na uvolnění předkožky a pindu mu tam tímhle namazali, 20 minut jsme čekali, ať to zabere, výkon zvládl s přehledem, neplakal, ovšem pak to bylo výživný...
@krasna_neznama86 aaaaa, měl to ještě hodně slepené?
@tahejhula jj, měl a měl pod tím mazek a měl to červené... Jinak by nesel
@krasna_neznama86 synovi právě dělali deglutinaci v celkové anestezii, tak mě to překvapilo.
@tahejhula malému to namazali, čekali jsme 20 minut, pak ani ne za minutu to tou sondickou uvolnili a bylo to, ale pak to přišlo k sobě a mazec, chudinka... A to se naše Dr divila, že mu to mazali, že se to nedělá. No, mi byli právě v soukromé ambulanci, tak jsem byla ráda.
@krasna_neznama86 jen tak bez ničeho to provádějí akorát čuňata. Nám byl nabídnut ještě zákrok pod premedikací, ale preferovala jsem tu anestezii. Synovi byl tehdy tedy rok a čtvrt.
@tahejhula synovi byly 4 roky, taky jsem byla v šoku, že jinde to dělají bez ničeho, fuj.
Ano, funguje. Koneckonců můžete vyzkoušet na sobě ;)
@slecnami zdravím, omlouvám se za prodlevu
Je to trošku harakiri, ale jde to. Vystřihnout si z fólie nějaký obdelníček, maznout lalůček -zepredu zezadu, přiložit fólií a zalepit náplastí. A pak už jen čekat klidně tu hodinku. Naše malá ani nepípla (ale ona je dost salámistka a má všechno na párku 😀)
Zdravím, koupila jsem na nastřelení náušnic, tak jsem zvědavá, jak bude fungovat. Plánuji udělat tak, jak píše dagmaris 🙂 Jinak se mi doma sešly dva krémy, tak kdyby někdo chtěl...😉
@tahejhula ano, opravdu to funguje. Je potřeba opravdu počkat minimálně 30 minut ( klidně 45 minut). Namazat silnější vrstvou, obalit potravinářskou fólií a nechat působit. Nelekejte se, pokud bude potřené místo zarudlé, je to normální a po otření za nějakou dobu zase zmizí beze stopy.
Určitě to doporučuju pro bázlivé děti. Na nastřelování náušnic taky fajn 🙂
Hezký den