Ahoj,malý má měsíc cca týden má změné UM na HiPP combiotic na bříšku se mu udělala taková krupička myslíte že jde o alergickou reakci?
Děkuji moc za odpověď,
Přikládám foto
@zuzkasim měl na sobě takový chlupatý komplet je možné že to může mít z toho ?
@opavska1612 Jestli to měl přímo na těle, tak to určitě možné je.
@zuzkasim dobře děkuji mockrát je to moje první miminko tak nevím
@opavska1612 toto vypadá jako alergická reakce na něco. Pokud ho to svědí, dala bych fenistil kapky. Může to být z toho overalu. Mně se takhle malá osypala, když jsem vyprala v jiném pracím prášku. Když měla reakci na potraviny, tak tu vyrážku měla i na obličeji.
@palja mockrát děkuji za radu, já právě nevím to mlíčko má týden tak doufám že to z toho nebude ono by se to asi projevilo až tak za 14 dní ne ?
@opavska1612 já osobně si myslím, že to z mléka nebude. Když mají /měly holky alergii na jídlo i moje mléko, když jsem něco nevhodného snědla, tak se to projevilo ten den, zpravidla do 2 hodin. Ty kontaktní alergie z pracího prášku nebo oblečení bývají takové skarede. Ale tohle potnicky určitě nejsou.
Pokud máte ten fenistil kapky, tak bych je dala podle váhy miminka.
@palja dobře mockrát vám děkuji
Ona to může být reakce na úplne cokoliv, na prací prášek, mýdlo, tělové mléko... zaměřila bych se i dost na tu kosmetiku nebo co měl prcek na sobě, má vždy 100% bavlněné bodýčko? Neměl něco směsového? Potničky nevím, u nás je dost chladno.