je možné, že doktorce stačí jen přinesená moč dítěte nebo musí jít nemocné dítě k dr? v tomto případě jde o zánět močového měchýře u 7.mi letého dítěte, ale doktorka údajně dítě nepotřebuje vidět, stačí ji vzorek moči, předepsala antibiotika a opět místo kontroly pouze donést moč.
no on je mladej v pohode, vubec neni v posteli, spis jdejeste o to, ze se pomocuje pres den i v noci, uz aspon pul roku, i ve skole se mu podarilo nekolikrat se pokakat, on teda nezije v nasi domacnosti, je to syn meho pritele, ale myslela jsem, ze pujde s maminkou k dr. a tohle vsechno by melo byt receno a ne jen moc v lahvicce. Fakt je, ze si myslim, ze mu tyhle problemy jednoznaccne snizuji sebevedomi, sam rikal, ze kluci s nim ve skole nekamaradi, takze jsem myslela, ze to budou resit v sirssim okruhu.
daisy, to nie je úplne v poriadku. Nemá chlapec nejé problémy? V škole, alebo doma? 7 ročný chlapec, ču už mal normálne zažité hygienické návyky - nie je možné aby sa to spustilo bez príčiny.... Takže by som doporučovala kompletné vyšetrenie u urologa + gastroenterologa - ktorí by chlapca videli a mohli s ním hovoriť a asi aj sedenie s detským psychológom - jednak, či sa niečo nedeje, jednak - ak by to malo nejakú organickú príčinu - aby s tým vedel pracovať a žiť a necítil sa ponížený a menejcenný - je to strašne citlivý vek, aby to nemlo následky do budúcna......
ja si myslim to same, bohuzel jeho mama problemy popira, ackoli maly sam priznal, ze se pocurava i doma...
aha, já myslela, že jde jen o zánět močových cest...jinak to samozřejmě v pořádku není a jestli jeho máma doktorovi řekla co a jak, rozhodně by měl na vyšetření.
no my ji porad zadame, at s nim jde na vysetreni skrz pocuravani, tak abysme dali pokoj, vzala jeho moc a tim se prislo na zanet moc. mechyre. Pritel s nim zajde k dr. sam teda.
zrovna jsem se chtěla zeptaz,proč s ním nejde jeho otec?
podle mě to možné je. pediatr stejně nemá sono, takže pokud se jasně prokáže infekce močových cest z rozboru moči, předepíše ATB a po dobrání moč zase zkontroluje. trvat na tom, aby dítě viděla samozřejmě můžeš, ale myslím, že je to v tomhle případě zbytečný a dítě nemusíš vůbec brát z postele.