Dlouhodobé teploty. Máte zkušenost u vašich dětí?

marry94
3. únor 2023

Ahoj holky už jsem zde psala tento týden syn od minulého
čtvrtku nemocny žluto-zelena rýma zanet spojivek od neděle trochu kašel to by bylo v pohodě ale on už má od toho čtvrtku furt zvýšené teploty vytery z nosu a krku v pořádku CRP 5 moc v pořádku já už jsem nešťastná z toho ze nevím co mu je celkově není ve své kůži 🤒trvalý u nektere z vás při nemoci zvýšené teploty tak dlouho?

xnikax1
3. únor 2023

@marry94 takovouhle virozu měli děti v prosinci, crp nízké. Teploty trvali týden a MUDr. už dala po týdnu antibiotika,hned druhý den oba bez teplot a ulevilo se jim šíleně.

marry94
autor
3. únor 2023

@xnikax1 v pondělí za ji zase zajdu že se trápí ona mu atb.psat moc nechce od září co nastoupil do školky už stihl dvoje Streptokok tak už se jim chce vyhnout ale je už z toho celkové nesvuj

palja
3. únor 2023

@marry94 dcera měla taky, z té rýmy jí to sedlo na průdušky a měla bronchitidu, dr dala antibiotika a po dvou dnech jí ty teploty přestaly. Ale trvalo asi 3 týdny než se celkově z toho dostala.

xnikax1
3. únor 2023

@marry94 rozumím děti je moc nemají, ale už řekla, že musí posuzovat celkovy stav, že ty teploty je už vyčerpávají a prostě to někdy chce prelecit, i když crp není vysoké. Tak držím palce.

marry94
autor
4. únor 2023

@xnikax1 děkuji uvidímdneska se mi zdá že se mu vrátil i ten zanet spojivek