Zdravím dítě první den mělo rýmu a odpoledne se poblinkala k večeru zvýšená teplota druhý den jen rýma třetí a čtvrtý den jen rýma....druhý dítě to chytlo od první. Tak se ptám zda nevíte co to může být?
A jinak teda to, co popisuješ, mi přijde prostě jako úplně obyčejná rýma ;)
Taky bych to videla jen na rymu s tim, ze vyzvracela hleny.
Covid.
Přesně - covid.
Viróza nebo covid.
Díky, já si to myslela že výroba že zvrací jen ty hleny....starší už je skoro fit dnes 1den rýma lehký kašel a jednou se pozvracela 4den a mladší je druhý den nemocná teplota není jen ta rýma a včera se jednou poblinkala a dnes taky ale myslím si že je to s té rýmy že to jsou samé hleny.
@leniczka23 A kovid není viróza? 😄
@amazienka 😄😄😄 asi bude. To mě pobavila minule doktorka, když se ptala, jak je malé po tom "nachlazení" 😄😄😄 měla covid ve 2 měsících, nechtěla se vůbec kojit, měla horečky 40° 4 dny několikrát za den, přestala slyšet, ztratila hlas, ležela jak placka, měla vyrážku po celém těle, divím se, že jsme to zvládli doma. A dr řekne nachlazení 😄😄😄
Teď to má podruhé, naštěstí jen horečky a rýma.
Prostě je to nový typ virozy.
@amazienka je to pojmenovaná viróza, proto jsem to napsala přesně takto..bych chtěla mít tvoje problémy tvl🤣🤣
Běžné dětské onemocnění - viry, bakterie, covid, cokoliv, doktoři to ani běžně neurčují, o co konkrétně jde, pokud jsou příznaky jen takto mírné, léčí se symptomy...něco na rýmu, něco kdyby byla horečka moc vysoká, hlídat hydrataci... Ať je brzo fit 🙂!