Ahoj holky.
Mam syna ted ma 2 roky. Od uterka ho boli v krku nejspis a nechce pit a jist. Jidlo pry az tak nevadi, ale dnes jsme rano byli u doktora a chtel nas poslat do nemocnice na kapacku, ze je maly dehydrovany. Rekla jsem, ze to doma jeste zkusime. Zitra rano si mam volat na vysledky a ze se domluvime co dal. Jenze ja do nej dnes opravdu nemuzu nic dostat. Myslite, ze to bude do rana v poradku nebo si mam volat na pohotovost uz dnes? Maly je klidny,bledy a mam o nej strach.
Strikam mu sprej do krku proti bolesti.
Mate s tim zkusenost prosim?
Necekala bych a jela hned. Muze to byt nebezpecne, neni to sranda 🙏
@leninka800 Zkusila jste mu dát nějaké nové pití, něco co třeba ještě nepil (příchuť džusu, atd..)? Studené, vlažné?
@alilali holky diky. Dobre to dopadlo. Maly se vcera zmatoril a nakonec toho vypil dost a dnes uz i snidal, pije...tak dobre🙏To bylo teda za 5 12🙃Asi slysel doktora a dal si rict😃
@alilali Ano, meli jsme nakoupene snad vsechno a ruzne druhy lahvi, piticek...nakonec uspelo caprisone v sacku s brckem.
Dobře, že je už líp. To na ty děti platí. Syn měl mít kapačku doma, ale jak uviděl tu jehlu, tak nakonec začal sám pít.
Taky mi nechteji deti pit, kdyz je boli v krku.. A dam jim v tu chvili klidne cokoliv preslazeneho, dzusy, limonadu.. A oni se na neco chytnou. Lepsi nez nic..
@leninka800 tak dítě se dehydratuje velmi rychle, zvlášť pokud nepije. Měla jste poslechnout doktora a jet do nemocnice rovnou. Pokud doktor řekl, že je malý už dehydratovany, tak by mohlo být do rána zle. Vím, že v některých případech lze podat i pacientovi kapacku doma, ale nevím jestli to dělají i u dětí. Já bych volala pohotovost a oni vám poradí další postup.