Dítě nechce pít a bolí ho v krku. Máte zkušenost?

leninka800
27. kvě 2021

Ahoj holky.
Mam syna ted ma 2 roky. Od uterka ho boli v krku nejspis a nechce pit a jist. Jidlo pry az tak nevadi, ale dnes jsme rano byli u doktora a chtel nas poslat do nemocnice na kapacku, ze je maly dehydrovany. Rekla jsem, ze to doma jeste zkusime. Zitra rano si mam volat na vysledky a ze se domluvime co dal. Jenze ja do nej dnes opravdu nemuzu nic dostat. Myslite, ze to bude do rana v poradku nebo si mam volat na pohotovost uz dnes? Maly je klidny,bledy a mam o nej strach.
Strikam mu sprej do krku proti bolesti.
Mate s tim zkusenost prosim?

palja
27. kvě 2021

@leninka800 tak dítě se dehydratuje velmi rychle, zvlášť pokud nepije. Měla jste poslechnout doktora a jet do nemocnice rovnou. Pokud doktor řekl, že je malý už dehydratovany, tak by mohlo být do rána zle. Vím, že v některých případech lze podat i pacientovi kapacku doma, ale nevím jestli to dělají i u dětí. Já bych volala pohotovost a oni vám poradí další postup.

monii007
27. kvě 2021

Necekala bych a jela hned. Muze to byt nebezpecne, neni to sranda 🙏

alilali
27. kvě 2021

@leninka800 Zkusila jste mu dát nějaké nové pití, něco co třeba ještě nepil (příchuť džusu, atd..)? Studené, vlažné?

leninka800
autor
28. kvě 2021

@alilali holky diky. Dobre to dopadlo. Maly se vcera zmatoril a nakonec toho vypil dost a dnes uz i snidal, pije...tak dobre🙏To bylo teda za 5 12🙃Asi slysel doktora a dal si rict😃

leninka800
autor
28. kvě 2021

@alilali Ano, meli jsme nakoupene snad vsechno a ruzne druhy lahvi, piticek...nakonec uspelo caprisone v sacku s brckem.

petaov
30. kvě 2021

Dobře, že je už líp. To na ty děti platí. Syn měl mít kapačku doma, ale jak uviděl tu jehlu, tak nakonec začal sám pít.

malanoha
30. kvě 2021

Taky mi nechteji deti pit, kdyz je boli v krku.. A dam jim v tu chvili klidne cokoliv preslazeneho, dzusy, limonadu.. A oni se na neco chytnou. Lepsi nez nic..