Ahoj holky,chci se vás zeptat, máte některá děťátko na Dioxinu? jak to snáší?jak vaše děťátko prospívá?já mám pocit, že co jsme ho začali brát,malá mi nechce zvedat hlavičku a je taková víc unavenější, ani moc nepřibírá,přitom pije pořád stejně s velkým apetitem...moc díky
@pe3cka skús sa na to spýtať v téme https://www.modrykonik.cz/diskuse/tema/deti-s-d...
Je tam fúra mamičiek s detičkami, čo majú choré srdiečko, tak ti určite napíšu, či s týmto liekom mali podobnú skúsenosť.
Ahoj, moj syn bral digoxin od narodenia skoro až do jedného roku. Bol veselý, aktívny (chvíľkami až veľmi), priberal podľa tabuliek, jedol ako malé jasle a dokonca bol vývojovo o dva až tri mesiace napred. Akurát sa strašne potil. Musela som ho aj niekoľkokrát denne prezliekať. Keď som sa na to pýtala doktora, tak mi tvrdil, že to s tým nemá nič spoločné, ale čo sme to prestali brať, tak sa synovi to potenie podstatne zlepšilo.
Neviem, čo to teda máte, ale nemá ta únava a nepriberanie skor súvislosť s vadou na srdiečku? Nepýtala si sa na to kardiológa? Ten moj mi tvrdil, že tieto deti sú "lenivejšie" a majú problémy s priberaním, už v troch mesiacoch ma tlačil do toho, aby som do dieťaťa tlačila rýžove kaše a podobne. Skús zavolať na kardio, keď už pre nič iného, tak aspoň pre tvoj kľud na duši.