Teplota 39,4
Dráždivý kašel
Nechutenství nechce mi nic jist
Neskutecna rýma
Pláče a pláče
K doktorce jsme objednaný Na 16:30
Podala jsem ibalgin 4ml
Odsala jsem nos
Zábal dát nemůžu ma studené koncetiny
Spát může jen v polosede
Nejaky tip co malou může trápit?
@klokanka31 to snad ne
Syn měl podobny symptomy a má zánět středního ucha PLUS akutní zánět horních cest dýchacích. :/
Uvidíš co doktorka no. Ona ta rýma je sfiňa, jak jim to teče do krku, tak se jim blbě spí a ještě z toho kašlou.
@goovana Třeba to bude jen nějaká chřipka...každopádně držím pěsti ať to není nic vážnýho 🍀🍀
@me_druhe_ja no pěkný děkuji
At jste brzy zdravý
U nás úplně běžná viróza, ale taky se to minule zkomplikovalo a horečky 5 dní tak dostal antibiotika. Uvidíš, Dr. Dítě poslechne to je teď nejdůležitější, udělá CRP a bude jasno. Ty první 3 dny jsou nejhorší no.
@goovana Pokud pláče hodně, jakmile si lehne vodorovně, může to být to ucho...však uvidíš. 🙂 On to má od pondělí a dneska už konečně trochu lepší. Ale kašel má chudák furt děsnej.
@goovana Já jen zareaguji na to nechutenství - pokud je dítě ještě mlíkový, kup prémiová batolecí mlíka a měl by v tom mít vše potřebný. Malý měl takhle průjem, zvracel, odmítal úplně vše a batolecí mlíko (+ tasectan - ten je na průjmy, to u tebe asi ne) ho z toho tak nějak dostalo, bylo to to jediný, po čem nezvracel a co byl ochoten pozřít. Farmářský kravský byl ochoten pozřít, ale evidentně mu nedělalo dobře na rozdíl od těch batolecích. Já používám oranžový sunar, ale mělo by být možný cokoli.
@goovana Tak jak jste dopadli?
@klokanka31 laryngitida dostali jsme klasiku mořskou vodu
Odsavat
Tussin
A čípky rectodelt
V pátek kontrola
@goovana Tak přeju ať je brzo zdravá 🍀
Moje dítě s podobnými příznaky mělo bronchitidu. Nejedl, pac mel prosakly, asi bolavy krk. Vyčerpany z horecky, bolelo ho asi cele telo. Do navstevy dr jsem davala nurofen/panadol po 6 hodinach. Pak dostal antibiotika.
@goovana Korona?