Dítě 2 roky - nemoc. Co malou může trápit?

goovana
8. pro 2021

Teplota 39,4
Dráždivý kašel
Nechutenství nechce mi nic jist
Neskutecna rýma
Pláče a pláče
K doktorce jsme objednaný Na 16:30
Podala jsem ibalgin 4ml
Odsala jsem nos
Zábal dát nemůžu ma studené koncetiny
Spát může jen v polosede
Nejaky tip co malou může trápit?

klokanka31
8. pro 2021

@goovana Korona?

goovana
autor
8. pro 2021

@klokanka31 to snad ne

me_druhe_ja
8. pro 2021

Syn měl podobny symptomy a má zánět středního ucha PLUS akutní zánět horních cest dýchacích. :/

te_reza
8. pro 2021

Uvidíš co doktorka no. Ona ta rýma je sfiňa, jak jim to teče do krku, tak se jim blbě spí a ještě z toho kašlou.

klokanka31
8. pro 2021

@goovana Třeba to bude jen nějaká chřipka...každopádně držím pěsti ať to není nic vážnýho 🍀🍀

goovana
autor
8. pro 2021

@me_druhe_ja no pěkný děkuji
At jste brzy zdravý

sebestka
8. pro 2021

@goovana U nás při takových teplotách měla dcera zánět ledvin...může to být cokoliv. Ale rýmu neměla, tak u vás to bude spíš nějaká chřipka.

leniczka23
8. pro 2021

U nás úplně běžná viróza, ale taky se to minule zkomplikovalo a horečky 5 dní tak dostal antibiotika. Uvidíš, Dr. Dítě poslechne to je teď nejdůležitější, udělá CRP a bude jasno. Ty první 3 dny jsou nejhorší no.

me_druhe_ja
8. pro 2021

@goovana Pokud pláče hodně, jakmile si lehne vodorovně, může to být to ucho...však uvidíš. 🙂 On to má od pondělí a dneska už konečně trochu lepší. Ale kašel má chudák furt děsnej.

merope
8. pro 2021

@goovana Já jen zareaguji na to nechutenství - pokud je dítě ještě mlíkový, kup prémiová batolecí mlíka a měl by v tom mít vše potřebný. Malý měl takhle průjem, zvracel, odmítal úplně vše a batolecí mlíko (+ tasectan - ten je na průjmy, to u tebe asi ne) ho z toho tak nějak dostalo, bylo to to jediný, po čem nezvracel a co byl ochoten pozřít. Farmářský kravský byl ochoten pozřít, ale evidentně mu nedělalo dobře na rozdíl od těch batolecích. Já používám oranžový sunar, ale mělo by být možný cokoli.

klokanka31
8. pro 2021

@goovana Tak jak jste dopadli?

goovana
autor
9. pro 2021

@merope jsme bez mlika

goovana
autor
9. pro 2021

@klokanka31 laryngitida dostali jsme klasiku mořskou vodu
Odsavat
Tussin
A čípky rectodelt
V pátek kontrola

klokanka31
9. pro 2021

@goovana Tak přeju ať je brzo zdravá 🍀

hankaros
9. pro 2021

Moje dítě s podobnými příznaky mělo bronchitidu. Nejedl, pac mel prosakly, asi bolavy krk. Vyčerpany z horecky, bolelo ho asi cele telo. Do navstevy dr jsem davala nurofen/panadol po 6 hodinach. Pak dostal antibiotika.